Schronisko KRK - pilnie domek dla Czarki i Helmutki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 22:43 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

już dzisiaj się zaczęło :!:

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Czw gru 30, 2010 22:54 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

Tunisia pisze:pewnie niedługo będzie szturm na schronisko w celu odbicia kotów

Ano. 8) Pewnie popędliwa młodość do głów uderza. ;)

Jak się na Kruszynka? Daje cokolwiek koło siebie zrobić, czy tylko z radości sieje zamęt? Małe kocie ADHD :lol: .

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Czw gru 30, 2010 23:01 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

sieje sieje :ok: oby nie to co nosi w futrze
robiłam jej dziś przymoczki z imawerolu, wcześniej intensywne czesanie, żeby wyskubać to co potem i tak sama chciałaby sobie wydrzeć, teraz śpi na łóżku przy kaloryferze zawinięta w idealny rogalik, w nocy nie omieszkała mi całej twarzy wysmarować tym nochalem więc jeśli długo nie będę pojawiać się w schronisku to znaczy że jestem bardzo "niewyjściowa" :twisted:
to jej jedno oko jest takie jakieś gorsze niż drugie, to nad którym ma grzyba, może to przez to

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Czw gru 30, 2010 23:35 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

Tunisia pisze:sieje sieje :ok: oby nie to co nosi w futrze
robiłam jej dziś przymoczki z imawerolu, wcześniej intensywne czesanie, żeby wyskubać to co potem i tak sama chciałaby sobie wydrzeć, teraz śpi na łóżku przy kaloryferze zawinięta w idealny rogalik, w nocy nie omieszkała mi całej twarzy wysmarować tym nochalem więc jeśli długo nie będę pojawiać się w schronisku to znaczy że jestem bardzo "niewyjściowa" :twisted:
to jej jedno oko jest takie jakieś gorsze niż drugie, to nad którym ma grzyba, może to przez to

Prawe jest gorsze, prawda?
Mam nadzieję, że całe to g... znaczy grzyb wreszcie z niej zejdzie.
Ona jest mała ciałem, wielka duchem. :lol:

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Pt gru 31, 2010 0:49 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

Czy są tu wielbiciele Foresta :wink:

Wzięła go na chwilę dr Olga - a jutro Forest idzie do domu!!!!
Ludzie wiedzą o ewentualnej białaczce, ale się nie zniechęcili. Będzie jedynakiem :ok:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pt gru 31, 2010 8:10 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

Bungo pisze:Czy są tu wielbiciele Foresta :wink:

Ludzie wiedzą o ewentualnej białaczce, ale się nie zniechęcili. Będzie jedynakiem :ok:

fantastycznie :)
trzeba im pokazac zdjęcia i zrobic krótki kurs instruktazowy =jak się robi zabawki z korka i sznurka
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt gru 31, 2010 10:42 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

super :D wyszaleje się chłopak w końcu
na razie to tylko jeden test więc oby to było zafałszowanie

Tunisia

Post » Pt gru 31, 2010 10:44 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

BarbAnn pisze:

fantastycznie :)
trzeba im pokazac zdjęcia i zrobic krótki kurs instruktazowy =jak się robi zabawki z korka i sznurka

ale ja też poproszę taki kurs... :)
umieścicie gdzieś?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt gru 31, 2010 10:47 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

no jakżeby nie :wink:
Forest, bądź szczęśliwy w nowym domu i olej białaczkę, kto by tam chorował na jakąś durnowatą chorobę

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt gru 31, 2010 13:38 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

Na pierwszy rzut oka przeczytałam "jak się robi zabawkę z kota i sznurka" :strach:

To już chyba początek psychozy...

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pt gru 31, 2010 16:09 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

Bungo pisze:Na pierwszy rzut oka przeczytałam "jak się robi zabawkę z kota i sznurka" :strach:

To już chyba początek psychozy...

taaaa

więc poglądowo--sznurek-korek - Forest

Obrazek
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt gru 31, 2010 18:03 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

BarbAnn - to jesteś jutro? ja przyjadę rano posprzątać trochę ale chętnie wrócę innym środkiem niż komunikacja miejska

Tunisia

Post » Pt gru 31, 2010 18:10 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

Tunisia pisze:BarbAnn - to jesteś jutro? ja przyjadę rano posprzątać trochę ale chętnie wrócę innym środkiem niż komunikacja miejska

planuję pojechac tam rano
zdefiniuj swoje rano to może Cię zabiorę ;)
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pt gru 31, 2010 18:17 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

o 7:40 mam niedzielnego malbusa ale nie jestem pewna czy to pojedzie wogóle

7:30? :lol:

Tunisia

Post » Pt gru 31, 2010 18:19 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Helmutki i Almery!!!

skoro rano to weź sobie jaką kufajkę na zmianę, rękawiczki zabiorę dla Ciebie

Tunisia

[poprzednia][następna]