Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tunisia pisze:pewnie niedługo będzie szturm na schronisko w celu odbicia kotów
Tunisia pisze:sieje siejeoby nie to co nosi w futrze
robiłam jej dziś przymoczki z imawerolu, wcześniej intensywne czesanie, żeby wyskubać to co potem i tak sama chciałaby sobie wydrzeć, teraz śpi na łóżku przy kaloryferze zawinięta w idealny rogalik, w nocy nie omieszkała mi całej twarzy wysmarować tym nochalem więc jeśli długo nie będę pojawiać się w schronisku to znaczy że jestem bardzo "niewyjściowa"![]()
to jej jedno oko jest takie jakieś gorsze niż drugie, to nad którym ma grzyba, może to przez to
Bungo pisze:Czy są tu wielbiciele Foresta![]()
Wzięła go na chwilę dr Olga - a jutro Forest idzie do domu!!!!
Ludzie wiedzą o ewentualnej białaczce, ale się nie zniechęcili. Będzie jedynakiem
Ludzie wiedzą o ewentualnej białaczce, ale się nie zniechęcili. Będzie jedynakiem
BarbAnn pisze:Bungo pisze:Czy są tu wielbiciele Foresta![]()
fantastycznie
trzeba im pokazac zdjęcia i zrobic krótki kurs instruktazowy =jak się robi zabawki z korka i sznurka
Bungo pisze:Na pierwszy rzut oka przeczytałam "jak się robi zabawkę z kota i sznurka"
To już chyba początek psychozy...
Tunisia pisze:BarbAnn - to jesteś jutro? ja przyjadę rano posprzątać trochę ale chętnie wrócę innym środkiem niż komunikacja miejska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 12 gości