Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
wojtek_z pisze:Cześć! Jestem tu nowy! Wszedłem na "miau" po tej strasznej aferze z filmem na youtube. I tak mnie to forum wciągnęło, że nie mogę z niego wyjśćPoczytałem wątki. Duuużo wątków. Jestem pod wrażeniem tego, co robią ludzie dla kotów. Podziwiam i JustęZwierzaki, i Kinię98, i Annę Rylską. I wiele innych oddanych zwierzętom osób. Ale ponieważ można oddać tylko jeden głos, to oddaję na Annę Rylską (oczywiście jeżeli taki zielony i nowy jak ja może tu oddawać głos
).
kociamysza pisze:wojtek_z pisze:Cześć! Jestem tu nowy! Wszedłem na "miau" po tej strasznej aferze z filmem na youtube. I tak mnie to forum wciągnęło, że nie mogę z niego wyjśćPoczytałem wątki. Duuużo wątków. Jestem pod wrażeniem tego, co robią ludzie dla kotów. Podziwiam i JustęZwierzaki, i Kinię98, i Annę Rylską. I wiele innych oddanych zwierzętom osób. Ale ponieważ można oddać tylko jeden głos, to oddaję na Annę Rylską (oczywiście jeżeli taki zielony i nowy jak ja może tu oddawać głos
).
A glos na koty z Radomska w Krakvecie tez oddany?
Instrukcja w podpisie
kociamysza pisze:Z propozycji sklepu raczej nie skorzystam
wojtek_z pisze:Zagłosowane! Pięćsetny głos!
iPets pisze:
IV miejsce 6 głosów - Cudak1:
kya
agiis-s
villemo5
envy
anduk
Cudak1
IV miejsce 6 głosy - Justa&zwierzaki:
miłka
Kociara82
LSVC
justyna8585
-kropeczka-
Caragh
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości