cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 12:56 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Petycja podpisana .A to na poprawienie humoru.
Dziecko +koty
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw gru 30, 2010 13:03 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Piękne foty :) , nawet szylkrecia się załapała :P
Takie zdjęcia powinni oglądać wszyscy dla których dobrym pretekstem do pozbycia się z domu kota jest pojawienie się w nim nowego członka rodziny :roll: , jak widać jedno drugiemu nie przeszkadza :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw gru 30, 2010 14:16 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Jak widać Pawełku ,ani kotom nowy członek rodziny nie przeszkadza ,ani Darii kociaki :wink:
Mieszkam w małym mieszkaniu(42m).I jakoś mieścimy się i my i koty i rybki :wink:
Obrazek
Obrazek

A jeżli chodzi o Agę szylkrecię to już niedługo,a nie bedzie się nigdzie mieściła.Wylizuje wszelkiego kalibru jedzenie po Darii(patrz fotka 3)i tak sobie tyje.Już małpa wazy 7 kg :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw gru 30, 2010 14:19 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

No pięknie , z akwarium to sobie i podjeść można i popić zarazem :lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw gru 30, 2010 22:33 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Piękne fotki :mrgreen:

Gratuluje i nowego członka rodziny (Basia już swoje opowiedziała)
i takiej pięknej kociej ferajny :kotek:

I zgadzam się jedno drugiemu nie przeszkadza :!:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Czw gru 30, 2010 22:39 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Dzisiaj zakupiłyśmy część kafelek i dwa worki kleju :!: :!: :!:

W końcu możemy zacząć działać :mrgreen:

Z góry pragnę podziękować tym, który pomogli w transporcie (bo trochę tego było)

Beauty, Uxa, Magol very dzięki :piwa:

Nagroda WAS nie ominie :1luvu:

Cookie1706

Post » Czw gru 30, 2010 22:44 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

mar_tika pisze:A jeżli chodzi o Agę szylkrecię to już niedługo,a nie bedzie się nigdzie mieściła.Wylizuje wszelkiego kalibru jedzenie po Darii(patrz fotka 3)i tak sobie tyje.Już małpa wazy 7 kg :roll:

No cóż,zazwyczaj ten "przywilej" przypada matce dziecka,potem się tłumaczy że to tak zostało po ciąży ( dodatkowe kilogramy )
Tobie to nie grozi :mrgreen:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Czw gru 30, 2010 22:51 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Właśnie Tizer zrzucił mi choinkę...
a taka była ładna... :roll:
co gorsza w ogóle nie przyjmuje do swojej kociej wiadomości, że zle zrobił :(
obecnie bawi się bombkami...

spokojnie wszystkie mam papierowe bądz za słomy :ok:
tzn, miałam :s5:

Cookie1706

Post » Czw gru 30, 2010 22:52 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Teraz to już wszystkie się bawią... :kotek:

Cookie1706

Post » Pt gru 31, 2010 13:05 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Obrazek

Martuś tak jak kiedyś pisałam w mailu "nas" nie ma.
Sisunia - ostatnie zdjęcie jakie dostałam o Maćka :)
Księżna świetnie się miewa, zdjęcia też fajne
Sisi ma nową pańcie, ale Pan uwielbia Księżną i wiem, że się miewa bardzo dobrze. Kobieta numer jeden w domu ;)
Z powyższych powodów jej nie odwiedzam, ale Maciej zgodnie z obietnicą przesyła jej zdjęcia i informacje o niej. Badań i szczepień pilnuje, zresztą nie pozwalam Mu o tym zapomnieć.

Moje dwa potfffory... zdjęcia wystawię niebawem. Moja jedna śliczność wróciła dzisiaj koloru szarego w zamian za biały :mrgreen:

Mikuś - wysłałam mail do Ciebie, u mnie zapasy leżą w garażu i czekają na podpisanie umowy :)
Ostatnio edytowano Pt gru 31, 2010 14:24 przez blekitna, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Pt gru 31, 2010 14:03 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Pragnę życzyć Wszystkim w imieniu KOCIEJ PRZYSTANI szczęśliwego nowego roku :partygirl:

Duuużo pociechy ze swoich kociastych przyjaciół :kotek:

Zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń :dance: :dance2:

Oraz szampańskiej zabawy :balony:

:cat3:

Cookie1706

Post » Pt gru 31, 2010 14:29 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Również życzę Wszystkim wszelkiej pomyślności, uśmiechu w sercu w całym 2011 roku
i by wszystko się dobrze układało, a kociaste tylko samych dobrych ludzi na swej drodze spotykały :) :catmilk:

Udanej zabawy do białego rana :dance:
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Pt gru 31, 2010 14:32 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Wszystkim zaangażowanym w powstanie Kociej Przystani życzę aby Nowy Rok był dla Was rokiem lenistwa i bezrobocia w Waszej działalności z powodu braku kocich bied wymagających pomocy :) :ok:
A tak na poważnie życzę zdrówka, wytrwałości, sponsorów i spełnienia wszystkich marzeń :piwa:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pt gru 31, 2010 14:48 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Dziękujemy dziewczynki serdecznie za życzonka :1luvu:

Szampańskiej zabawy raz jeszcze :balony:

Cookie1706

Post » Pt gru 31, 2010 16:58 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

H A P P Y
N E W
Y E A R
MIKUŚ

[poprzednia][następna]