K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 17:39 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

kasumi pisze:Ja jednak nie dam rady być na Kocimskiej w niedzielę... Czy może ktoś przyjść na dyżur 2.01 rano?

Ja teoretycznie bym mogła, ale muszę oddać komuś sobotę 1.01 rano, bo muszę jechać do Zakopanego albo w sobotę albo w niedzielę, a w obecnych warunkach pogodowo-transportowych jest to pomysł trochę czasochłonny do wykonania :roll: Czy dasz radę być w sobotę??

Jak nikt inny nie będzie mógł, to jakoś to zaplanuję i wezmę dyżur, ale może ktoś akurat ma wolny posylwestrowy poranek i nic do roboty? :mrgreen:

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw gru 30, 2010 19:38 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Ja nie mogę ani w sobotę, ani w niedzielę :(

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw gru 30, 2010 21:03 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

milu pisze:
kasumi pisze:Ja jednak nie dam rady być na Kocimskiej w niedzielę... Czy może ktoś przyjść na dyżur 2.01 rano?

Ja teoretycznie bym mogła, ale muszę oddać komuś sobotę 1.01 rano, bo muszę jechać do Zakopanego albo w sobotę albo w niedzielę, a w obecnych warunkach pogodowo-transportowych jest to pomysł trochę czasochłonny do wykonania :roll: Czy dasz radę być w sobotę??

Jak nikt inny nie będzie mógł, to jakoś to zaplanuję i wezmę dyżur, ale może ktoś akurat ma wolny posylwestrowy poranek i nic do roboty? :mrgreen:

Jeśli nikt inny się nie zgłosi, to przyjdę w niedzielę, 02.01. rano.
W sobotę wyjeżdżam i nie dam rady.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt gru 31, 2010 13:58 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Ja teoretycznie dam radę być w sb i nawet nd, z tym że mam nieszczepione tymczasy w tym jeden bardzo osłabiony i byłoby to dosyć nierozsądne...
Może ktoś się jeszcze zgłosi, skoro Milu musi wyjechać?
Śmielej ;)
Dyżur może być niezłym lekarstwem na noworocznego kaca..

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt gru 31, 2010 15:04 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

_namida_ pisze:Ja teoretycznie dam radę być w sb i nawet nd, z tym że mam nieszczepione tymczasy w tym jeden bardzo osłabiony i byłoby to dosyć nierozsądne...
Może ktoś się jeszcze zgłosi, skoro Milu musi wyjechać?
Śmielej ;)
Dyżur może być niezłym lekarstwem na noworocznego kaca..

Ty się nie wychylaj przed szereg, mała jest chora więc można jej zaszkodzić a to nie o to chodzi.

Esterka słabiutka ale jakoś daje radę, to dzisiejsze wieści z Dobrego Weta.

Zuzia, jak się ją bierze do karmienia, to mruczy tylko echo niesie:). Wczoraj dostała megace a przez noc wsunęła pięknie sama cała miseczkę mokrego :)
Rozmawiałam wczoraj z dr Komendą o jej morfologii, czerwone ciałka były w normie, dziąsełka różowe więc na razie jest nieźle.

Anna09, jest dla Ciebie odrobaczacz w szufladzie takoż podpisanej :wink:

We czwartek jedziemy do Mielca po psy fiony.22, może ktoś jednak ma dla nich jakiś dom albo przynajmniej DT?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt gru 31, 2010 15:38 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

a o to długo wyglądany Kotowóz II, w końcu bez strachu można jeździć i po mieście i po okolicznych wsiach i na dłuższe trasy.
Bardzo dziękujemy wszystkim tym, którzy pomogli pozyskać środki na jego zakup :1luvu:

Obrazek

Tweety

Post » Pt gru 31, 2010 15:45 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

noooo, wypas, Przynajmniej zewnętrznie. Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego kotom i ludziom w Nowym Roku. Obrazek

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Pt gru 31, 2010 16:16 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt gru 31, 2010 16:23 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

milu pisze:

Sprawa dyżuru w weekend wyjaśniona: Milu będzie w sobotę, ja w niedzielę rano.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt gru 31, 2010 16:37 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

miszelina pisze:
milu pisze:

Sprawa dyżuru w weekend wyjaśniona: Milu będzie w sobotę, ja w niedzielę rano.

Dzięki za przejęcie dyżuru :1luvu:
Kotowóz wypasiony, nie ma co ;)
Z okazji zbliżającego się Nowego Roku życzę wszystkiego najlepszego zarówno ludziom, jak i ich czworonożnym przyjaciołom :) Oby Nowy Rok przyniósł jak najwięcej dobrych domków i jak najmniej bezdomnych, potrzebujących zwierzaków!
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pt gru 31, 2010 16:52 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

kitkowa pisze:noooo, wypas, Przynajmniej zewnętrznie. Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego kotom i ludziom w Nowym Roku. Obrazek

bo nie poobijany i zardzewiały z każdej strony :wink:
Stosownie do koloru zestaw "mały grabarz" jest już w nim zainstalowany :twisted: oby jak najrzadziej w użytku

Tweety

Post » Pt gru 31, 2010 17:09 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Obrazek
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt gru 31, 2010 18:00 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kotowóz ma nawet prawidlowe logo-dużego kota :D
Los mi zrobił prezent z okazji Nowego Roku;jeden ze stajennych swoszowickich ( ten najchudszy, najbardziej nastroszony) ma negatywny test. Wiem, że go trzeba powtórzyć, ale na dziś mam dwa koty z wyrokiem, zamiast trzech.
Wystapiłam z inicjatywą noworoczną do pani prezes. Inicjatywa została wstępnie zweryfikowana pozytywnie. Czekam na jej upublicznienie :)

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pt gru 31, 2010 18:21 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tosza pisze:Kotowóz ma nawet prawidlowe logo-dużego kota :D
Los mi zrobił prezent z okazji Nowego Roku;jeden ze stajennych swoszowickich ( ten najchudszy, najbardziej nastroszony) ma negatywny test. Wiem, że go trzeba powtórzyć, ale na dziś mam dwa koty z wyrokiem, zamiast trzech.
Wystapiłam z inicjatywą noworoczną do pani prezes. Inicjatywa została wstępnie zweryfikowana pozytywnie. Czekam na jej upublicznienie :)

tak, należy nam się po roku cholernie ciężkiej pracy i stresie jaki nam los fundował raz po raz. Urządzimy sobie imprezę w karnawale i nie ma uproś. Jest nas na tyle aby wynająć gdzieś salę w jakiejś knajpie, stroje wieczorowe itp, w końcu raz na czas można zrzucić dres i jednorazowe rękawiczki upaprane kuwetową zawartością i ruszyć w tany :wink:

Kochani, aby przyszły rok dał nam mniej w kość niż obecny, kociarnia świeciła pustkami a do wetów chodziło się tylko na szczepienia z własnymi ogonami. Pomyślności :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tweety

Post » Pt gru 31, 2010 19:00 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Obrazek

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! :D
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

[poprzednia][następna]