BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 21:09 Re: KOT BEZ ŁAPKI PO OPERACJI POMOCY! PILNIE DT/DS CZĘSTOCHOWA

Zaraz zrobię więcej zdjęć... :oops:
najszczesliwsza

Post » Czw gru 30, 2010 22:40 Re: KOT BEZ ŁAPKI PO OPERACJI POMOCY! PILNIE DT/DS CZĘSTOCHOWA

Do góry rudasku,do góry :!: :!: :!:
Anna Kubica

Post » Pt gru 31, 2010 9:27 Re: KOT BEZ ŁAPKI PO OPERACJI POMOCY! PILNIE DT/DS CZĘSTOCHOWA

i jak minęła noc? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt gru 31, 2010 9:37 Re: KOT BEZ ŁAPKI PO OPERACJI POMOCY! PILNIE DT/DS CZĘSTOCHOWA

Widzę że nikłe zainteresowanie tym rudaskiem :(
Anna Kubica

Post » Pt gru 31, 2010 9:40 Re: KOT BEZ ŁAPKI PO OPERACJI POMOCY! PILNIE DT/DS CZĘSTOCHOWA

Anna Kubica pisze:Widzę że nikłe zainteresowanie tym rudaskiem :(

Zainteresowanie ogromne... Z mojej strony :evil:

Obiecanie zdjęcia.

Rana mi się nie podoba, mam nadzieję, że Kamila szybko przyjdzie i zobaczy, bo się lepiej zna...

Obrazek

Obrazek
najszczesliwsza

Post » Pt gru 31, 2010 9:48 Re: KOT BEZ ŁAPKI PO OPERACJI POMOCY! PILNIE DT/DS CZĘSTOCHOWA

Czy na tym ostatnim zdjęcie, to jest jakiś wysięk?
Dostałaś jakieś leki? maści? Chyba balsam Szostakowskiego by się zdał..? Je normalnie? siki i koopa jest?

może w tytule?
kot po amputacji łapki! pomocy! cz-wa PILNIE dt/ds, foty
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt gru 31, 2010 9:52 Re: KOT BEZ ŁAPKI PO OPERACJI POMOCY! PILNIE DT/DS CZĘSTOCHOWA

poprosiłam na banerkowie o banerek!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt gru 31, 2010 9:56 Re: KOT BEZ ŁAPKI PO OPERACJI POMOCY! PILNIE DT/DS CZĘSTOCHOWA

Hanulka dziękujemy :1luvu:
Anna Kubica

Post » Pt gru 31, 2010 10:01 Re: KOT BEZ ŁAPKI PO OPERACJI POMOCY! PILNIE DT/DS CZĘSTOCHOWA

Nic mu się nie sączy z tego raczej.
Ale włączył my się płacz i agresor...

Dostałam tylko zastrzyki do podawania raz dziennie...
najszczesliwsza

Post » Pt gru 31, 2010 10:09 Re: KOT BEZ ŁAPKI PO OPERACJI POMOCY! PILNIE DT/DS CZĘSTOCHOWA

płacz? może go boli? a jakie zastrzyki dostałaś?

opisz, jak się zachowuje...co to znaczy agresor?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt gru 31, 2010 10:15 Re: KOT BEZ ŁAPKI PO OPERACJI POMOCY! PILNIE DT/DS CZĘSTOCHOWA

napisęe do zuzi96, ona miała przypadek koteczki po amputacji... na pewno ma wiele doświadczenia :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt gru 31, 2010 10:27 Re: KOT BEZ ŁAPKI PO OPERACJI POMOCY! PILNIE DT/DS CZĘSTOCHOWA

Jego boli i uwiera stad agresja może być.Poza tym zgłupiały po narkozie i zmianach.Usnął gdzie indziej obudził sie jeszcze w innym miejscu.

Ja dawałam Fionie Arnikę montanę CH200 (może być CH30 boiron )na szybkie zagojenie ran i kości. Obrzęk ustępuje szybko.Słodkie granulki można rozpuścić w wodzie i podać strzykawą do pysia.
Teraz spokój mu potrzebny.Zasłoń trochę klatkę by mu dać choć namiastkę ciszy i półmroku.

Najszczęśliwasza to zawsze tragicznie wygląda zaraz po operacji.Też przeżyłam szok.Długo płakałam nad Fionką. Będzie ok,zobaczysz.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 31, 2010 10:27 Re: KOT BEZ ŁAPKI PO OPERACJI POMOCY! PILNIE DT/DS CZĘSTOCHOWA

Catnaperka pisze:DT :!: Pilnie! Kot żył w domu u karmicielki czy był dokarmiany na dworze?

Dokarmiany na dworze, ostatnią noc przed zabiegiem spędził u p. Bożeny z tego co zrozumiałam
najszczesliwsza

Post » Pt gru 31, 2010 10:31 Re: SILNIK ROSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPKI POMOCY CZ-WA

"moja" Fiona już po zagojeniu. Jej łapka takze przez silnik została uszkodzona +rozerwany ogonek.
Grzały sie biedy pod maską.

http://jm2543610.fotosik.pl/albumy/731084.html
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 31, 2010 10:34 Re: SILNIK ROSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPKI POMOCY CZ-WA

Siedzi biedaczysko i płacze, a jak mu sprzątałam w klatce, to płacz i syk i zęby i w moją stronę, ale chyba ból albo brak reakcji z tyłu na chęć skoku go powstrzymała.
Klatkę ma przykrytą z 3 stron, z 4 zasłania lodówka i minimalnie ma podgląd na świat...

Zasikany podkład wygląda tak, na pewno okej wszystko?
Obrazek
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]