sunshine pisze:Dziękuję Iza. Fajnie wiedzieć, że nie ja jedna mam kicie dbające o rozrywkę i dom pełen wrażeń
Oj, zdecydowanie nie jesteś jedna, zapewniam
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Słuszna uwaga Patmol. Ale jak widać po dzisiejszym poranku, nuda mi nie grozi. Mam właśnie na kolanach największego i najcięższego kota- Helgę. Muszę pisać wolniej, jedną ręką
A ile masz, bo nie potrafiłam się doliczyć. U nas pełny parytet panuje Zastanawiam się o której dzisiaj dzwonić do lecznicy, by wyniki już były. Siuśki Elzy pojechały do laboratorium wetowego i dlatego tak długo czekamy.
sunshine pisze:Erin, ale ja mam tylko cztery koty. A co chwila sie coś dzieje, jakbym miała stado i tabun
Jak ja miałam 4 koty, to też był niezły Sajgon. Chociaż na zdjęciach jak aniołki wyglądają
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.