Lalunia to prawdziwa dama, więc myślę, że nie będzie problemów z roztaczaniem czaru
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
sunshine pisze:Zajrzałam do podczytywacza naszego wątku a tu takie piękne kicie, psy, kwiaty, spokojne dokocenie. Będę zaglądać. Mogę?
a jak myślisz
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi, kufel piwa to za mało, litr szampana by się zdało. Trzeba opić wszelkie troski, by następny ROK był BOSKI!!!
Życzymy Wam drodzy kotomaniacy wspaniałego roku 2011 a kociakom wspaniałych domków i kochających Dużych Edyta z ferajną
Zdrowia, szczęścia, pomyślności. Mnóstwa uciech i radości. Dużo kasy i sukcesów. A w robocie mało stresów
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Nie ma to jak grzanie się w pościeli w te zimowe dni
ewentualnie można w kocyku się zagrzebać
Pozdrawiamy Was cieplutko i pijemy za Wasze zdrówko!
zalogowalam się na ogródku ale nie zdążyłam nic napisać bo dziś urwanie głowy Wesołej zabawy dla Twoich ślicznych zwierzątek ze zdjęć i tych co nie ma na zdjęciach i oczywiście dla ich Wspaniałych Dużych (tej małej Dużej też )
Melduję się w Npwym Roku! Z najlepszymi życzeniami
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Witam Kochane Sylwester, sylwester i po . mamy Nowy Rok Mam nadzieję, że o wiele spokojniejszy niż poprzedni (2010 dla mnie nie był dobry)
Odsypiajcie
Witajcie Kochani w Nowym Roku! Jak główki, nie bolą? Humorki dopisują?