Łaciatek już w DS u Prue!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 19:54 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Zołzik pisze:Prue masz PW ;)

A co to za tajemnice :twisted:

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pon gru 27, 2010 19:59 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Zaraz tajemnice ;)

Ustalamy po prostu pewne rzeczy dotyczące ewentualnej adopcji Mafioza.

Jeśli chodzi o reakcję na inne koty - uważam, że to sprawa tego z jakim kotem ma się do czynienia. Jednego może polubić a drugiego znienawidzić. Nie dowiemy się, czy zaakceptują się z drugim kotem dopóki nie spędzą ze sobą czasu - i to nie parę godzin, czy dni. Tak jak Lulu i Merlin potrzebowali miesiąca żeby się w ogóle polubić.

Może też być tak, że to ten drugi kot nie zaakceptuje Mafioza - tak też może być. Nie będziemy wiedzieć dopóki koty się nie poznają.

Ogólnie Mafiozo nie jest agresywny zupełnie, więc myślę, że z jego strony nie powinno być problemów :)

Decyzja należy do Prue. Jakby co to Mafiozo do wiosny ma dom, do którego zawsze może wrócić, gdyby się okazało, że koty chcą się pozagryzać.
Takie moje zdanie. A co Wy o tym myślicie??
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Pon gru 27, 2010 20:28 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Ja uważam że Zołzik bardzo mądrze wymyśliła.Tak też zrobimy,tylko najpierw musze mieć jakieś drzwi w domu :roll: Do ewentualnej terapii zapoznawczej :mrgreen: Myślę że to potrwa około 2 tygodni,bardzo się cieszę że jest taka możliwość poznania bez linczowania domku stałego za ewentualne niepowodzenie :P Choć przeżyłam zapoznanie 2 tchórzofretek i sama je oswoiłam , to myślę że juz nie ma nic czemu bym nie podołała :mrgreen: Mam jeszcze jednego pana seniora fretka,jest on bardzo grzeczny,ułożony i inne zwierzęta wogóle go nie interesują, chyba tylko tyle żeby powąchać :) Jest samiutki,w kwietniu odszedł nasz drugi fredzio po bardzo długiej walce o nerki....z tego co czytałam to te zwierzaczki ładnie ze soba współżyją,plus fredzio będzie miał swoj pokój jak nas nie będzie i będzie sobie tam zamknięty,tak dla pewności :D Pozdrawiam:)
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Pon gru 27, 2010 20:30 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Zołzik, ja tylko żartuje :) że tajemnice i takie tam :)

Tak wogole to dobrze mowisz :mrgreen: Mam nadzieję, że kociaki dotrą do siebie :) i bedzie pinknie ;)

molly88

Post » Pon gru 27, 2010 23:36 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

czas najlepiej to zweryfikuje :ok: ale czuję że będzie dobrze :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto gru 28, 2010 18:51 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Ale fajnego będzie miał nasz Timonek kolegę :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro gru 29, 2010 21:53 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

hop, hop co u Łaciatka? :mrgreen:

Agness78

Post » Czw gru 30, 2010 8:38 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

U Łaciatka wszystko dobrze :) Chłopak ostatnio nas zadziwił, bo siedział na klamce na drzwiach - 5 kilo kota siedzące na klamce - żałowałam, że nie mam w ręcę aparatu, bo widok był wyjątkowy ;)
Poza tym kocik jest grzeczny bardzo, tuli się i robi wszystko, żeby go kochać :)
W przyszłym tygodniu jedziemy do pana weta kota zaszczepić, a jak dobrze pójdzie to w połowie strycznia pójdzie do nowego domku :)

Zołzik

Post » Czw gru 30, 2010 13:54 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Zołzik pisze:U Łaciatka wszystko dobrze :) Chłopak ostatnio nas zadziwił, bo siedział na klamce na drzwiach - 5 kilo kota siedzące na klamce - żałowałam, że nie mam w ręcę aparatu, bo widok był wyjątkowy ;)
Poza tym kocik jest grzeczny bardzo, tuli się i robi wszystko, żeby go kochać :)
W przyszłym tygodniu jedziemy do pana weta kota zaszczepić, a jak dobrze pójdzie to w połowie strycznia pójdzie do nowego domku :)

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Gdyby nie Ty i Molly pewnie bidak teraz by marzł gdzieś pod krzakami.... albo już by go nie było :(

Agness78

Post » Czw gru 30, 2010 14:20 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

W razie problemów z "dokoceniem" polecam Krople Bacha dobierane przez forumową Ryśkę :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 30, 2010 15:28 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Zołzik pisze:U Łaciatka wszystko dobrze :) Chłopak ostatnio nas zadziwił, bo siedział na klamce na drzwiach - 5 kilo kota siedzące na klamce - żałowałam, że nie mam w ręcę aparatu, bo widok był wyjątkowy ;)

wspaniale wiesci oby takich wiecej :1luvu:

u mnie w domu skakał na klamki :)

molly88

Post » Czw gru 30, 2010 15:47 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

No ja mocno trzymam kciuki, żeby się udało :)

Łaciatek zasługuje na dobry domek i na fajnego kolegę!

Prue - czekamy na koniec remontu i wpraszamy się na herbatkę ;)

Zołzik

Post » Pt gru 31, 2010 8:46 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Ale super ^^ Może dałoby radę żebyś przyjechała do nas na wizytę przed adopcyjną i dla Łaciatka i dla Timonka ?Oczywiscie po remoncie, żeby na daremno Ciebie nie ciągnąć :)
I co to za krople Bacha? Jak się kotu podaje krople? :mrgreen: Fretka to zje i cyjanek jak się go jej poda z malt pastą :P Także wystarczy każda tabletke odpowiednio podzielic i po kawałku z malt pasta wciąga aż się uszy trzęsą, ale kropelki O.o
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Sob sty 01, 2011 15:33 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

:mrgreen: :ok:

molly88

Post » Sob sty 01, 2011 20:28 Re: [WRO] Łaciatek szuka DS! Prawdziwy miziak ZDJĘCIA s.16!!

Prue pisze:Ale super ^^ Może dałoby radę żebyś przyjechała do nas na wizytę przed adopcyjną i dla Łaciatka i dla Timonka ?Oczywiscie po remoncie, żeby na daremno Ciebie nie ciągnąć :)
I co to za krople Bacha? Jak się kotu podaje krople? :mrgreen: Fretka to zje i cyjanek jak się go jej poda z malt pastą :P Także wystarczy każda tabletke odpowiednio podzielic i po kawałku z malt pasta wciąga aż się uszy trzęsą, ale kropelki O.o

Pewnie, że przyjadę. Jak tylko skończysz remont, to wsiadam w auto i wpadam na kawkę ;)
Mafiozo przeżył sylwestra po męsku :) W ogóle nie szalał i się nie bał :) Dzielny facet :)

Zołzik

[poprzednia][następna]