Zołzik pisze:Prue masz PW
A co to za tajemnice

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Zołzik pisze:Prue masz PW
Zołzik pisze:U Łaciatka wszystko dobrzeChłopak ostatnio nas zadziwił, bo siedział na klamce na drzwiach - 5 kilo kota siedzące na klamce - żałowałam, że nie mam w ręcę aparatu, bo widok był wyjątkowy
![]()
Poza tym kocik jest grzeczny bardzo, tuli się i robi wszystko, żeby go kochać
W przyszłym tygodniu jedziemy do pana weta kota zaszczepić, a jak dobrze pójdzie to w połowie strycznia pójdzie do nowego domku
Zołzik pisze:U Łaciatka wszystko dobrzeChłopak ostatnio nas zadziwił, bo siedział na klamce na drzwiach - 5 kilo kota siedzące na klamce - żałowałam, że nie mam w ręcę aparatu, bo widok był wyjątkowy
![]()
Poza tym kocik jest grzeczny bardzo, tuli się i robi wszystko, żeby go kochać
W przyszłym tygodniu jedziemy do pana weta kota zaszczepić, a jak dobrze pójdzie to w połowie strycznia pójdzie do nowego domku
Prue pisze:Ale super ^^ Może dałoby radę żebyś przyjechała do nas na wizytę przed adopcyjną i dla Łaciatka i dla Timonka ?Oczywiscie po remoncie, żeby na daremno Ciebie nie ciągnąć
I co to za krople Bacha? Jak się kotu podaje krople?Fretka to zje i cyjanek jak się go jej poda z malt pastą
Także wystarczy każda tabletke odpowiednio podzielic i po kawałku z malt pasta wciąga aż się uszy trzęsą, ale kropelki O.o
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości