witam.
doczytałam że niektórzy z Was prowadzą we własnych domach " dom dziecka" dla kotów i potem oddajecie te kociaki w dobre ręce, doczytałam również że czasami borykacie się z problemami finansowymi i po to są kocie aukcje, są zbierane pieniądze pod konkretnego kotka albo pod konkretny dom. przebiłam się również przez wątki z waszymi prywatnymi wojnami i kopaniem pod sobą dołków co mnie troszkę dziwi bo wszyscy walczycie o to samo, ale ponieważ nie przekopałam całego forum pewnie mi się sporo rozjaśni jeszcze w głowie.
Zdaję sobie sprawę że utrzymania kilku kociaków wcale nie jest łatwe i pieniądze nie rosną w doniczce.
Poza wątkiem 1 proc i 6 proc nie ma nie wiem spisu czy listy właśnie tych domków przejściowych,Z tego co się zorientowałam właśnie one potrzebują trochę grosza.
Piszę Wam z perspektywy osoby patrzącej zupełnie z boku, i czytającej forum przez jakiś czas jako gość.
takich gości jest dziennie paręset.
Gdybyście zrobili konkretny dział pt domy tymczasowe i tematy ale bez żadnych komentarzy z
acha co to znaczy TŻ?
nazwą takiego domku, właścicielem, i nr konta byłoby łatwiej takim gościom jak ja wysłać np jakiś grosz przelewem internetowym.
chyba że jest coś takiego to proszę o linka
Ja sobie to wyobrażam w ten sposób
dział: domy tymczasowe potrzebują wsparcia
temat nick właściciela ( bo my goście mamy swoje sympatie na forum)
w treści: nazwa domu nr konta i tyle wystarczy.
Nie chciałabym was pouczać ale chętnie wsparłabym kogoś.