KOT Z YT II. Sprawca będzie sądzony! s. 93 Linki post 1

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 1:16 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

To raczej w ramach resocjalizacji małego zwyrodnialca w nowej rodzinie.[/quote]

A zechce kto takiego? :twisted:

yvfi1

Od: Nie lis 30, 2008 10:18

Post » Pt gru 31, 2010 1:20 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

tamten faktycznie mial biale latki na pyszczku. ten ze schroniska ma niby podobne ale ciemniejsze. watpie, ze to ten sam co na filmie, tez zmaltretowany, ale tamten raczej nie przezyl, widac bylo ze nie da rady uciekac, moim zdaniem sparalizowalo go i ta nozka lezaca ... :(

QagaQ

Od: Pt paź 31, 2008 10:57

Post » Pt gru 31, 2010 1:22 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

:ryk: I nie fikać :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt gru 31, 2010 1:22 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

kurde teraz to ja sie wkrecilam, faktycznie kotek z filmu nie bardzo przypomina tego przechwyconego, zreszta ten filmik byl juz dostepny dwa miesiace temu- tak slyszalam wiec nie zdziwilabym sie gdyby to nie byl ten kotek
[*] śpij słodko Kirku :(
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Kumiko

Od: Pon kwi 19, 2010 18:38

Post » Pt gru 31, 2010 1:23 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

QagaQ pisze:tamten faktycznie mial biale latki na pyszczku. ten ze schroniska ma niby podobne ale ciemniejsze. watpie, ze to ten sam co na filmie, tez zmaltretowany, ale tamten raczej nie przezyl, widac bylo ze nie da rady uciekac, moim zdaniem sparalizowalo go i ta nozka lezaca ... :(

potwierdzasz moje obawy :cry:

dziwnym mi się wydało że kot tak męczony nie ma żadnego złamania.
A po uderzeniach głową o ściany zaburzeń neurologicznych.

Jestem załamana :crying:

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pt gru 31, 2010 1:23 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

Agn pisze:
Vega013 - ofiara staje się ofiara, bo nie ma ochrony, gdy spotyka swojego oprawcę.

Masz rację. Potem, kiedy dochodzi do ujawnienia sprawcy przestępstwa,
1. na siłę szuka się okoliczności łagodzących (trudne dzieciństwo, zbyt młody wiek itp.),
2. zapewnia sprawcy każdą możliwą pomoc,
3. umarza sprawę ze względu na małą szkodliwość społeczną,
4. często przerzuca część odpowiedzialności na ofiarę,
5. traktuje się sprawcę ze szczególną delikatnością,
6. uniewinnia.
Reasumując - oprawca ma o wiele więcej praw i jest lepiej traktowany niż jego ofiara. Typowym przykładem jest to, co się dzieje z dwoma zwyrodnialcami, o których piszemy w tym wątku. Przykładem są też niektóre wypowiedzi...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

QagaQ pisze:tamten faktycznie mial biale latki na pyszczku. ten ze schroniska ma niby podobne ale ciemniejsze. watpie, ze to ten sam co na filmie, tez zmaltretowany, ale tamten raczej nie przezyl, widac bylo ze nie da rady uciekac, moim zdaniem sparalizowalo go i ta nozka lezaca ... :(

Jeśli to rzeczywiście nie ten kot ZMIENIA TO KWALIFIKACJĘ CZYNU NA BESTIALSKIE MORDERSTWO ZWIERZĘCIA ZE SZCZEGÓLNYM OKRUCIEŃSTWEM

Jest ktoś z krk z możliwością najszybszej weryfikacji kota w schronisku ??
Pamiętaj będąc na forum miau.pl gdy nie masz 8000 postów, nie przygarnąłeś więcej niż 5 zwierząt a przede wszystkim gdy nie pracowałeś w TOZ jesteś nikim dla gwiazdorskiej forumowej Elyty wzajemnej adoracji

szokoloko

Od: Czw gru 30, 2010 22:55

Post » Pt gru 31, 2010 1:24 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

Czemu nie sprawdziliśmy czy to jest TEN KOT tylko od razu założyliśmy że to on :!: :?:

Bardzo prosimy jeżeli będzie ktoś miał możliwość niech sprawdzi czy to TEN KOT z filmiku z YT

coś mi sie nie wydaje :(
Ostatnio edytowano Pt gru 31, 2010 1:26 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Pt gru 31, 2010 1:25 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

CatAngel pisze:Czemu nie sprawdziliśmy czy to jest TEN KOT tylko od razu założyliśmy że to on :!: :?:

bo tak podały media.

A my chcieliśmy takiego zakończenia.

Ponawiam pytanie : skąd info w mediach że to ten kot? Od oprawców?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pt gru 31, 2010 1:26 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

Witam jestem tu nowy ;-)

Też mi się wydaje, że to nie ten kot :(. Może tamten nie żyje, cwaniaki załatwili podobnego i teraz udają głupa przed policja, itp.

Maroni

Od: Pt gru 31, 2010 0:14

Post » Pt gru 31, 2010 1:27 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

szokoloko pisze:

Jeśli to rzeczywiście nie ten kot ZMIENIA TO KWALIFIKACJĘ CZYNU NA BESTIALSKIE MORDERSTWO ZWIERZĘCIA ZE SZCZEGÓLNYM OKRUCIEŃSTWEM

Jest ktoś z krk z możliwością najszybszej weryfikacji kota w schronisku ??

Zimno mi się zrobiło... Straszne...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt gru 31, 2010 1:27 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

Troll :twisted:

CatAngel

Post » Pt gru 31, 2010 1:28 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

CatAngel pisze:Czemu nie sprawdziliśmy czy to jest TEN KOT tylko od razu założyliśmy że to on :!: :?:

Bardzo prosimy jeżeli będzie ktoś miał możliwość niech sprawdzi czy to TEN KOT z filmiku z YT

coś mi sie nie wydaje :(

żeby nie umknęło :)

CatAngel

Post » Pt gru 31, 2010 1:28 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

piccolo pisze:

bo tak podały media.

A my chcieliśmy takiego zakończenia.

Ponawiam pytanie : skąd info w mediach że to ten kot? Od oprawców?

Policja założyła że to ten ogłaszając swój sukces. Media ogłosiły że to ten kot który bohatersko wytrwał gehenne.

Czuje że chyba jednak nam wmówiono że to to samo zwierzę.

Przecież jeśli to nie nasz kotek to znaczy że...... Te gnoje to mordercy :evil: Można wszcząć wniosek o nowy akt oskarżenia i zmiane kwalifikacji czynu z dręczenia na morderstwo ze szczególnym okrucieństwem :evil:
Pamiętaj będąc na forum miau.pl gdy nie masz 8000 postów, nie przygarnąłeś więcej niż 5 zwierząt a przede wszystkim gdy nie pracowałeś w TOZ jesteś nikim dla gwiazdorskiej forumowej Elyty wzajemnej adoracji

szokoloko

Od: Czw gru 30, 2010 22:55

Post » Pt gru 31, 2010 1:29 Re: KOT Z YT II. Kot uratowany, sprawca zlokalizowany,CO DALEJ?

znajoma dzis caly dzien mi mowila ze wedlug niej to nie ten kot, tylko dlaczego mieliby klamac?? jesli ten film byl nakrecony dwa miesiace temu to w takim razie to nie bedzie ten kot :evil: sytuacja sie pogarsza, nie wiem co myslec :cry: zadzwonimy do schronu?
[*] śpij słodko Kirku :(
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta

Kumiko

Od: Pon kwi 19, 2010 18:38

[poprzednia][następna]