DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 17:00 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Aaaaaa!!!!! Smarti piecze koty!!! 8O 8O 8O Trzeba ją podac do TOZu ;) :lol: :ryk:

On siedzi w kominku, prawda? :mrgreen: :lol: :ryk:
Obrazek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 30, 2010 17:05 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Gibutkowa pisze:Aaaaaa!!!!! Smarti piecze koty!!! 8O 8O 8O Trzeba ją podac do TOZu ;) :lol: :ryk:

On siedzi w kominku, prawda? :mrgreen: :lol: :ryk:
Obrazek

do wszystkiego się przyznaję 8)
a co...siedzi w kominku i jeszcze sobie chwali ... :ryk: :ryk: :ryk: :piwa:
...bo teraz mu tam ścianki obłożyłam styropianem obleczonym w polarek coby sobie czarrrrnego futerka nie umorusał sadzą....
.. no i upchałam tam megapodusię coby twardo w doopkę nie było :kotek: :piwa: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 30, 2010 17:30 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

No, wreszcie dotarłam :ok: :ok: :ok:
Witam wszystkie futra, kominkowe i napoduchowe, a Promyczek widać rozkwita :1luvu: wyjdzie jeszcze chłopak na koty :wink:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw gru 30, 2010 17:38 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

:ryk: :ryk: :ryk: Edel geht die Welt zugrunde... = Swiat pada szlachetnie.
W takim marmurkowym kominku to idzie sobie wytrzymac. Kociaki cudowne. Ten kolnierzyk to skopiuje dla mojej Lilly, jak znowu zacznie sie lizac.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw gru 30, 2010 17:51 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Kominek,a i owszem marmurkowy ale co z tego jak palić w nim jak widać nie można... :D

ale poniewaz poza tym kominkiem w pokoju jeszcze prawie nic nie ma to i tak stoi pusty a korzystają na tym kicie pod szczególnym nadzorem :D .
Najpierw mieszkała w nim piękna Julija a teraz przypadł Ediemu..

Promyś niestety sie nie załapał ze względu na obecnosć pomponów :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw gru 30, 2010 17:53 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Edisonek to takie słodkie cudo <3 Tak delikatnie wygląda, a kołnierzyk świetny :ok:

ps.Marzeniu proszę odpisz na pw =)
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Czw gru 30, 2010 17:53 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Promys doslownie wyglada jak z obrazka zdjety. Jakos odmlodnial i wypieknial. Jak by nigdy nic. :roll:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw gru 30, 2010 18:32 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Prue pisze:Edisonek to takie słodkie cudo <3 Tak delikatnie wygląda, a kołnierzyk świetny :ok:

ps.Marzeniu proszę odpisz na pw =)

Prue, ale ja nie mam od Ciebie pw.. :roll: :?: :?: :?:

edit: znalazłam i odpisałam, ale nie moge wiele pomóc.. :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw gru 30, 2010 21:21 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Edi, to kolejna piękność, w której się zakochałam.
Nasze maluchy nie wyglądają już na wystraszone. Miałam nadzieję, że namówię koleżankę z pracy na gówniarze (szuka jak najmłodszego kociaka, bo chce obserwować jak się rozwija), ale niestety ona chce kotkę :(
A może zaczniemy im ogłoszenia robić?
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw gru 30, 2010 22:05 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Maluchy od początku wyglądały na "rokujące" :D i wcale się nie dziwie, że u smarti szybciutko sie oswoiły. W takim domu...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Czw gru 30, 2010 22:49 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

:D :D Kochane,puchate kulki,Tom&Jerry chyba nawciągały się dopalaczy :ryk: :ryk: :ryk: .
Kotłowanina jest taka że ich prywatny pokoik dudni od zabawy :D :D."Człowiek demolka"to przy nich pikuś.Są również usilne próby dostania się do sąsiadów czyli Promysia z jednej strony i Trisi oraz Chmurki z drugiej :mrgreen: Po zaszczepieniu maluchów(na dniach),dokonamy oficjalnego połączenia żółtodziobów z panienkami.Oj będzie bal :piwa: :piwa: :piwa: .Szkoda bardzo że ich kompan ze Spacerowej nie chce do nich dołączyć,cwaniaczek :( :mrgreen: .Cały czas trzymam kciuki za niego i oczywiście za Dzielne Łapaczki :1luvu: :1luvu:
Promyś musi jeszcze poczekać :( .Musimy mieć wszystkie wyniki,bardzo wierzymy że białaczka się nie potwierdzi :?.Gdyby tak było, Książę Po Odjajczeniu dostałby w posagu dwie nałożnice z gotowym przychówkiem (cudzym :mrgreen: ).Modelowa patchworkowa rodzinka :ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Czw gru 30, 2010 23:04 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Czw gru 30, 2010 22:57 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Marzenia,z Dużą Jadziuni umówieni jesteśmy 12.30 - 13.00 na ul.Obozowej.
Będziemy dzwonić mniej więcej w tym czasie aby umówić się na odbiór papierów Edisonka,może być przed lub po...Daj znać jak bardziej Ci pasuje :ok:

smarti

Post » Czw gru 30, 2010 23:05 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Iwonko, czy mogę wprosić się w odwiedziny któregoś dnia? Niestety głównie weekend wchodzi w rachubę.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw gru 30, 2010 23:39 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:Marzenia,z Dużą Jadziuni umówieni jesteśmy 12.30 - 13.00 na ul.Obozowej.
Będziemy dzwonić mniej więcej w tym czasie aby umówić się na odbiór papierów Edisonka,może być przed lub po...Daj znać jak bardziej Ci pasuje :ok:

Jako świeżo bezrobotna (czyli pozostająca stricte na zleceniach) mam mobilne godziny pracy - bedę w centrum i będę czekała na telefon.

A tak na marginesie - wracając do domu uswiadomiłam sobie, ze właściwie sama, bez waszej wiedzy i zgody nadałam imiona burym kotuchom!! 8O 8O 8O :oops: :oops: :oops: Jakoś tak mni się zakodowało w głowie że to Tom i Jerry, że potraktowałam to jako pewnik, ale nawet jeśli to nie wiem jak i dlaczego jedenmu i drugiemu przypisałam imię 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol: :?: :?: :?: :kotek: :kotek: :kotek:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw gru 30, 2010 23:53 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Smarti, czy maluchy są zżyte ze sobą, czy mogą iść oddzielnie do domków ?
Obrazek Obrazek

Bianka 4

[poprzednia][następna]