Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carmen201 pisze:Dziewczyny, to nie jest postanowienie ale INFORMACJA o umorzeniu, NIEZASKARŻALNA.
Dlatego przyszło bez zwrotki.
Dowiedzcie się mi się JAK NAJSZYBCIEJ KIEDY POSTANOWIENIE BYŁO DORĘCZONE TEJ ORGANIZACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak powyższe moje posty czytał jakiś karnista to się ze wstydu spalę..
Carmen201 pisze:Dziewczyny, to nie jest postanowienie ale INFORMACJA o umorzeniu, NIEZASKARŻALNA.
Dowiedzcie się mi się JAK NAJSZYBCIEJ KIEDY POSTANOWIENIE BYŁO DORĘCZONE TEJ ORGANIZACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inaf pisze:naoczny swiadek pytala mnie, jak powiedzialam o umoerzeniu, co w sytuacji gdy ten swir ja zaskarzy o pomowienie. w tej wojnie alby my albo on. on nam tego nie przepusci, szczegolnie jej i mi bo to moje dane udostepnila mu policja zapewne, ja sie nie boje o siebie, ale o nia. My musimy go stlamsic
Carmen201 pisze:Słuchajcie, jak poszło bez zwrotki, to przecież NIC WAM NIE WCISNĄ, że odebrałyście kiedyś tam i jest po terminie, problem mają oni, nie Wy. Nie martwić się:)
YennaM pisze:niki2117 pisze:Data na piśmie jest 21 grudnia,odjąć dzień świąteczny i weekend daje czas do piątku 31.12.2010 włącznie.Sprężajcie się kochani.
edit:Faktycznie liczy się od czasu dostarczenia,ale lepiej być przezornym i zrobić to szybciutko.
przy obliczaniu terminow nie odlicza sie dni swiatecznych w srodku
pytanie: kiedy zostalo doreczone umorzenie?
inaf pisze:ja chyba nawet do akt nie mogę mieć wglądu. Skoro udaja ze pisma od Wypycha nie widzą to mojego pelnomocnictwa tez nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 79 gości