viewtopic.php?f=1&t=121826&start=0
BAZAREK DLA BROSZKI

Ceny - Kup teraz
Wysyłka - 5 zł za każdą rzecz
Całość wpływów po odliczeniu wysyłki - dla Broszki. Na spłatę długu za operację (700 zł) i na bieżące potrzeby. Wpłata na moje konto, ja przelewam na konto Broszki.
Pomóżmy wspólnie Broszce a przy tym możecie dostać niebanalne kocie fanty ..... pomyśl o Walentynkach

1. Włóczkowy kot. Pięknie zielony - na imię ma Szuwarek. Też chce pomóc. W galerii widziałam podobne za ok 35 - 40 zł
Zdecyduj sama ile chcesz zapłacić

2. Dwie figurki z cenionej firmy Porcelana Lomonosov czyli Łomonosow z Petersburga. Kot i mysz - obie sygnowane.
Kup teraz - 25 zł komplet UWAGA - graszka-gn oferuje 50 zł!!! O figurki można walczyć do 24:00 6.01 czyli do końca święta Trzech Króli. Ale jest malusi haczyk.....

3. Grafika na walentynki - edycja limitowana wykonana przez forumową Magis - graficzkę profesjonalną, a kupiona przeze mnie w ubiegłym roku. Hasło "all you need is love ...and a CAT" mów samo za siebie. Oprawiona w ramkę z aluminium w kolorze srebrnym, gotowa do powieszenia.
Kup teraz - 25 zł UWAGA - Agita oferuje 25 zł !!! O grafikę można walczyć do 24:00 6.01 czyli do końca święta Trzech Króli. Ale jest malusi haczyk.....

UWAGA - kup dwie rzeczy - wysyłka gratis
MAMY:
kasiakom - 40 zł
graszka-gn - 50 zł
Agita - 25 zł
RAZEM - 115 zł dla Broszki
serdecznie dziękuję!
Pozycje 2 i 3 można licytować do 6.01 do północy

ZAPRASZAM