ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 8:55 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Mam nadzieję, że zdążyłyście z zażaleniem, trzeba pisać "cokolwiek", żeby tylko termin zachować, resztę argumentów można dodać później ....
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw gru 30, 2010 9:40 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Podnoszę temat
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Czw gru 30, 2010 10:29 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

tego samego dnia, co pismo doreczono do mnie, zadzwoniłam do Pana Wypycha z prośbą o pomoc. Tego wieczoru jeszcze oznajmił, że "skarży umorzenie". zapewne wie o terminach i list wysłał. ja byłam wówczas zielona i nie miałam pojecia co robic. Pan Wypych skierował pismo do prokuratury rejonowej ktora wydala zawiadomienie o umorzeniu śledztwa. Pisał jako strona pokrzywdzona zgloszona przeze mnie na komendzie w czasie przesluchania oraz sam wystoowal pismo czyniąc sie strona poszkodowaną. Czy cos spieprzylismy?

inaf

Od: Czw paź 22, 2009 23:02

Post » Czw gru 30, 2010 10:33 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Szkoda,że strona ciągle spada i nie wywołała jak na razie żadnego zamieszania jak temat filmiku z YT.
Tu niestety filmiku nie mamy :( ale jakoś dręczy mnie fakt,że tu koleś zabił kotka,a jak widać wiele osób się tym nie interesuje.
Czy naprawdę trzeba drastycznych filmów i zdjęć by wywołać burzę?

Inaf pisali do Ciebie może z TVN-u?

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Czw gru 30, 2010 10:37 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

kalinuwka nie wspominala, ale ten świr to ojciec malego dziecka i hodowca szynszyli. wyobrazasz to sobie? glaszczesz szynszyla, przytulasz dziecko a jak Ci kot wejdzie w droge to osciane na 1,5 metra rozbryzgu krwi

inaf

Post » Czw gru 30, 2010 10:37 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

nie, jeszcze. poczta caly czas chodzi i pobiera na biezaco, nic nie mam

inaf

Post » Czw gru 30, 2010 10:41 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Nie potrafię sobie wyobrazić tego zrycia.Co za bydlę :!:
Ja Wam pomogę na ile będę miała możliwości.
Czekam na odzew z innych miejsc.Mam nadzieję,że ktoś zauważy problem.
Zaraz porozsyłam jeszcze po forach na których mam konta.

niki2117

Post » Czw gru 30, 2010 10:46 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Podnoszę!!!
Boże, o ilu takich przypadkach w ogóle nie wiemy???
Niki, dawaj znać na maila jak można pomóc.

Pozdrawiamy z Ryśką :kotek:
[...] nieme stworzenia, jak dobrze wiadomo, są znacznie lepszymi sędziami tożsamości i charakteru niźli my sami
(Virginia Woolf)

berushka

Od: Sob paź 23, 2010 20:06

Post » Czw gru 30, 2010 10:53 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

naoczny swiadek pytala mnie, jak powiedzialam o umoerzeniu, co w sytuacji gdy ten swir ja zaskarzy o pomowienie. w tej wojnie alby my albo on. on nam tego nie przepusci, szczegolnie jej i mi bo to moje dane udostepnila mu policja zapewne, ja sie nie boje o siebie, ale o nia. My musimy go stlamsic

inaf

Post » Czw gru 30, 2010 10:56 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Trzymam kciuki,oby udało się ukarać to bydle :evil:
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Czw gru 30, 2010 10:58 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Temat jest z całą pewnością mniej głośny, bo chyba [o ile się orientuję] nie wyszedł poza ten wątek, prawda? Cholera, ciężko cokolwiek zrobić, jestem w szoku, że mimo świadka i zeznań policja położyła na to lachę, ja niestety od strony prawnej się na tym aż na tyle nie znam, więc nie mam pojęcia jak można działać..

matra

Od: Sob gru 19, 2009 11:42

Post » Czw gru 30, 2010 10:59 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Temu sadyście powinni odebrać dziecko i wsadzić do rodziny zastępczej. Przecież jak zabił kota, to może w afekcie zabić i dziecko.

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Czw gru 30, 2010 11:01 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

Musimy koniecznie znów połączyć siły i zająć się również tą sprawą.
Dlaczego sadyści z Krakowa mają ponosić karę,a to bydlę ma chodzić po wolności???
Tym bardziej,że wiadomo kto to.
Nie dajmy się zwariować,ale koniecznie coś trzeba z tym zrobić :!:
W tym przypadku był to mord ze szczególnym okrucieństwem.
Bezapelacyjnie zamierzony i w 100% świadomy.

niki2117

Post » Czw gru 30, 2010 11:04 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

inaf pisze:naoczny swiadek pytala mnie, jak powiedzialam o umoerzeniu, co w sytuacji gdy ten swir ja zaskarzy o pomowienie. w tej wojnie alby my albo on. on nam tego nie przepusci, szczegolnie jej i mi bo to moje dane udostepnila mu policja zapewne, ja sie nie boje o siebie, ale o nia. My musimy go stlamsic

Chyba nic tej osobie nie grozi, skoro sama widziała jak ten młotek mordował kota. Mam taką nadzieję, to by było bez sensu, nikt by się przecież nie odważał zeznawać w podobnych sprawach, jakby potem miał za to odpokutować. Dlatego dobrze, jakby sprawa nabrała rozgłosu w TV.

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Czw gru 30, 2010 11:04 Re: ZABIŁ GO O CHODNIK - pomóżcie wywalczyć spawiedliwość !!

matra pisze:Temat jest z całą pewnością mniej głośny, bo chyba [o ile się orientuję] nie wyszedł poza ten wątek, prawda? Cholera, ciężko cokolwiek zrobić, jestem w szoku, że mimo świadka i zeznań policja położyła na to lachę, ja niestety od strony prawnej się na tym aż na tyle nie znam, więc nie mam pojęcia jak można działać..

Jest nagłośniony,a raczej od nocy robię wszystko by był.
TVN24 mi odpisał,ja im i na razie czekam...
Przesłałam to do prasy,do stacji radiowych,do kryminalnych itp.
Aktualnie wrzuciłam na Wizaż i mam wydarzenie na FB.
Fajnie jakby ktoś też zrobił.
Oprócz tego może uda się co nie co opublikować w Fakcie,ale tu proszę :ok: .
Zaraz wrzucę na Dogo i gdzie się da,ale przydała by się pomoc w rozsyłaniu.
Im więcej tym lepiej.
Ostatnio edytowano Czw gru 30, 2010 11:11 przez niki2117, łącznie edytowano 2 razy

niki2117

[poprzednia][następna]