Moderator: Estraven
Dziękuję wszystkim Ciociom za prezenty i życzenia świąteczne!!!zuzzik pisze::1luvu:Dziękuję wszystkim Ciociom za prezenty i życzenia świąteczne!!!
Jesteście wszystkie kochane!!!
Karolinka wczoraj wyszła trochę przy mnie zza szafy, posiedziała przy kaloryferze i w koszyczku...
w nocy był qpal na ręcznik do siedzeniaza to zdrowy
![]()
i łażenie nocne było;
teraz mała znów pod szafą![]()
![]()
Los Banditos siedzą w kuchni i łazience, ale w porządku, mają zawsze swoją porcję mizianek od Panci... Totuś jest znów wyczesywany, bo bardzo linieje, chyba po Nowym Roku dostanie znów witaminki![]()
![]()

Edytka1984 pisze:zuzzik pisze::1luvu:Dziękuję wszystkim Ciociom za prezenty i życzenia świąteczne!!!
Jesteście wszystkie kochane!!!
Karolinka wczoraj wyszła trochę przy mnie zza szafy, posiedziała przy kaloryferze i w koszyczku...
w nocy był qpal na ręcznik do siedzeniaza to zdrowy
![]()
i łażenie nocne było;
teraz mała znów pod szafą![]()
![]()
Los Banditos siedzą w kuchni i łazience, ale w porządku, mają zawsze swoją porcję mizianek od Panci... Totuś jest znów wyczesywany, bo bardzo linieje, chyba po Nowym Roku dostanie znów witaminki![]()
![]()
Totusiu przez to wyczesywanie będziesz minsterem number 1 na sylwestra ze lśniącym włoskiem![]()
Miziaj Duża te swoje pociechy kociaste

Edytka1984 pisze:ja nie wiem co to przystojny kot w domu![]()
mam sam babiniec koci![]()
za to powiem kobieco - obie piękne
przystojny kocur to nie byle co... zuzzik pisze:Edytka1984 pisze:ja nie wiem co to przystojny kot w domu![]()
mam sam babiniec koci![]()
za to powiem kobieco - obie piękne
![]()
![]()
przystojny kocur to nie byle co...
![]()
ale takie pięknoty jak Saszka i Dziunia- też niczego sobie![]()
bardzo mi miło,że tak myślisz
cześć Trawciu!!!!
zuzzik pisze:Edytka1984 pisze:cześć słonka śliczne
![]()
cześć Kochana Edytko
![]()
Edytka1984 pisze:zuzzik pisze:Edytka1984 pisze:cześć słonka śliczne
![]()
cześć Kochana Edytko
![]()
a Wy co takie ranne ptaszki?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości