"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Tusinka pisze:nie wiem czy nie za póżno ale głos oddany.
w sumie też nie wiem... najpierw była informacja, ze konkurs jest do 30go, ale też w innym miejscu, ze do 31go...
Niezależnie od werdyktu jury - a mam nadzieję, zę ogłosi ona 2 miejsce dla Kacperka - bardzo wszystkim razem i każdemu z osobna dziękuję za KAŻDY ODDANY GŁOS!!! Dzięki Wam Kacper będzie miał super łoże do spania, leżenia, leniuchowania i odpoczywania..
Druga edycja konkursu Mój Pupil zakończona. Jutro zostaną zweryfikowane głosy, a zwycięzcy zostaną poinformowani e-mailem. Wyróżnienie ... jeszcze trudniej je wybrać, niż w pierwszej edycji. Poniżej podsumowanie konkursu Mój Pupil II w ujęciu statystycznym: - liczba zgłoszonych fotografii: 727 - liczba fotografii, które zostały aktywowane (spełniały wymogi konkursu): 656 - liczba fotografii, które nie zostały aktywowane, bądź były duplikatami: 66 - liczba fotografii, które zostały wycofane z konkursu: 5 - liczba oddanych głosów: 14059 Więcej statystyki już wkrótce ...
to wiadomość ze strony deitara z wczoraj - no to