bubor pisze:Dlaczego ?
Jak wyżej.
Przede wszystkim dlatego.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Dlaczego ?
Wielbłądzio pisze:bubor pisze:Dlaczego ?
Jak wyżej.
Nemi pisze:Wielbłądzio pisze:bubor pisze:Dlaczego ?
Jak wyżej.
WielbłądzioTy to nie kombinuj jak koń pod górkę
Jesteś dobrą, mądrą i piękną kobietą... koneserką pięknych zapachów, faktur, muzyki ... pewnie z czasem dowiemy się czego jeszcze
Dobra praca i miłe otoczenie gdzieś na Ciebie czekają. Więc nie śpij, nie spożywaj Pawełków, Kitekatów i zupek składających się z samych konserwantów. Taka dieta zabija Twoją wątrobę, powoduje zmęczenie, zniechęcenie i bóle stawów... Zjedz jakieś miłe warzywo, przejrzyj ogłoszenia... Firmy czekają na osoby Takie jak Ty - sumienne, rzetelne i świetnie zorganizowane. Nie jest sztuką mieć jedno dziecko i się z tym obnosić. Sztuką jest mieć tyle kotów, co Ty i tak świetnie sobie radzić, żeby wszystkie były zadowolone. Więc się nie ukrywaj, otulona w kocie futerka - świat na ciebie czeka
Tak wiele osób Cię podziwia ...
Wielbłądzio pisze:Właśnie nakryłam Plu Plu na obgryzaniu... mydła oliwkowego![]()
Niedosyć, że wszystkie inne nieszczęścia sypią się na mnie na raz niczym z puszki Pandory, to jeszcze dziecko najmłodsze mam niepełnosprawne umysłowo
Wielbłądzio pisze:Właśnie nakryłam Plu Plu na obgryzaniu... mydła oliwkowego![]()
Niedosyć, że wszystkie inne nieszczęścia sypią się na mnie na raz niczym z puszki Pandory, to jeszcze dziecko najmłodsze mam niepełnosprawne umysłowo
Użytkownicy przeglądający ten dział: marivel, Silverblue i 22 gości