Baisu, rudy czy brązowy, to w sumie blisko Dołączę się też do życzeń
Graszka - dobre to było z mężem
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Zdrowia, szczęścia, pomyślności. Mnóstwa uciech i radości. Dużo kasy i sukcesów. A w robocie mało stresów
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Mooocno spóźniona zaglądam, a tu taaaaaaaakie fajne psie mordy pokazywali!! PSuaka shiry już widziałam na fotce, bo od shiry z domu się nie wyjdzie, póki się fotki nie zobaczy
Basiu a co to za choroba, na którą odszedł Twój piesek??
No nie do końca Z Ciebie jednak wielka optymistka Dał radę wskoczyć (tym razem ) na moje kolana, potem przeszedł wzdłuż biblioteczki, wskoczenie na komodę przy takiej różnicy wysokości problemu nie stanowiło
No jest gruby. Chociaż generalnie nie żre ponad miarę. Tyle, że zawsze był i jest z niego taki krągły nieruchawy misiek
Kochana, ja jestem realistka A to dlatego, że mam takiego Zawadkę u siebie - Pumosław Dzięcioliński niejaki Nazywany przez Cioteczki także Pumosławem I Rozdartym, a to z racji wiecznego darcia paszczy o papu Zrobił się takim klockiem, że ledwo go podnoszę, chociaż skacze jeszcze dość ładnie I też go koffam
Drapki dla Pana Bambaryłki & Co. I zapraszamy w odwiedziny