Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach, cz. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 14:27 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Poszło kilka złotych - miejmy nadzieję, że wspólnymi siłami spłacimy akcję ratowania Broszki :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 29, 2010 15:03 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Kto jeszcze może banerek przypiąć :?: - to jest ten sam, z podmienionym tekstem. Kto już ma, nie musi do podpisu kopiować (co najwyżej wymusić odświeżenie strony klawiszem F5).

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121826][img]http://miau.strefa.pl/DolSl-Broszka.png[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Śro gru 29, 2010 16:23 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

bardzo dziękujemy za banerek :1luvu:
zaraz wrzucę kody do pierwszego postu

Oto Broszka prezentuje nowy kostiumik: gustowna biała bawełniana tuniczka BEZ troczków i wiązania :lol:
znalazłam rękaw idealnie pasujący na Broszkę :wink:

pierwsza przymiarka
Obrazek

po drobnych poprawkach w wycięciach
Obrazek

Przy zmianie kaftaników obejrzałam szwy: są suchutkie i ładne :ok:
Broszka dziś o wiele lepiej oddycha, mruczy piskliwie i tylko start motorka jest trochę chrapliwy :ok:
a nawet dziś wydała dźwięk przypominający miaukolenie kiedy niosłam jej obiad - przed operacją zawsze tak miaukoliła kiedy szykowałam jedzenie lub do niej zagadywałam i bardzo mnie martwiło że po operacji nawet nie próbowała - więc strasznie się cieszę :ok:

zaczynam być dobrej myśli i odsuwam pomalutku czarnowidztwo :wink: :piwa:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro gru 29, 2010 17:00 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Zdolna jesteś niesłychanie - to bardzo twarzowe wdzianko a małej Broszce też w nim wyraźnie wygodniej :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 29, 2010 18:17 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

pojawiły się wpłaty - jeszcze raz bardzo dziękujemy za wsparcie :1luvu:
listę uzupełniam w pierwszym poście
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro gru 29, 2010 18:30 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Piękne wdzianko z półgolfem ... Obrazek
Broszka wygląda na zadowoloną i w dobrej formie :kitty:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro gru 29, 2010 18:50 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

A ja pierwszy raz oficjalnie na wątku mini Broszeńki i Dużej Broszki..tak was cały czas dziewczyny podglądałam :D i kibicowałam zza krzaka :wink:
Broszko mi tez na pw prześlij nr konta, w styczniu parę grosików podeśle..
A mini Broszka bardzo stylowo w nowym wdzianku się prezentuje :D
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

Post » Śro gru 29, 2010 18:56 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

ślicznie Broszce w tym nowym wdzianku

Duża Broszka ma talent :1luvu:

pozdrowienia dla Broszki
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro gru 29, 2010 19:38 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Alienor pisze:Zdolna jesteś niesłychanie - to bardzo twarzowe wdzianko a małej Broszce też w nim wyraźnie wygodniej :D

Edytka1984 pisze:ślicznie Broszce w tym nowym wdzianku

Duża Broszka ma talent :1luvu:

pozdrowienia dla Broszki

e tam :oops: nie przesadzajcie :lol:
ja tylko wybrałam odpowiedni rękaw i uciachałam go w odpowiednim miejscu a potem wycięlam otwory na łapki :wink:

Willow_ pisze:Piękne wdzianko z półgolfem ... Obrazek
Broszka wygląda na zadowoloną i w dobrej formie :kitty:

to nie półgolf tylko podwinięty brzeg - takie standartowe wykończenie rękawa koszulki T-shirt.

Kiedy przed chwilą szykowałam kolację dla futer Broszka troszkę chrapliwie wprawdzie, ale rozmiaukoliła się po staremu :mrgreen:
Dałam jej kleik conva - a ona spałaszowała szybciutko i włączyła tryb miaukolenia pt "a gdzie moje mięsko???"
Jutro wprowadzę oprócz papki troszkę conva mięsnego bo się dziecko zamiaukoli :lol:

aż boję się cieszyć że jej stan tak szybko się poprawia :wink:
to z pewnością działa siła Waszych :ok:
:1luvu: :aniolek: :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro gru 29, 2010 19:39 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Broszka musi być zdrowa :ok: :ok: :ok: :ok:
a Ty Duża Broszko relacjonuj nam wszystko o niej :)
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro gru 29, 2010 19:42 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Broszka podaj proszę nr. konta na PW,jestem spłukana ale coś tam podeślę :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Śro gru 29, 2010 19:43 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Z Broszki jest mała twardzielka ... Obrazek

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw gru 30, 2010 0:35 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Poproszę również numer konta na pw :)
I zdrowiejcie wszyscy jak najszybciej! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ubranko Broszki rzeczywiście jest bardzo gustowne :) i bez troczków do zjadania :)
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Czw gru 30, 2010 3:48 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Mala Broszko, zdrowiej! Nowe zycie przed Toba!

Kicia.Yoda

Od: Sob cze 05, 2010 5:16

Post » Czw gru 30, 2010 6:55 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Broszko ile ludzi wierzy w Twoje zdrówko :)

kciuki z rana :ok: :ok: :ok: :ok:

Duża jak się czuje Broszka?
Obrazek

Edytka1984

[poprzednia][następna]