Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Etiopia pisze:Tweety zamarzłaś na ciuchowisku ??
Wislacki ja zhandlowal pewnie
myślicie, że jest takim sadystą? podejrzewam, że najgorszemu wrogowi by mnie nie oddał nawet za dopłatą![]()
Sorry ale koniec roku u nas w pracy to jakiś nawał roboty papierzanej i mocno terminowej, w fundacji też pewne osoby muszę sądem postraszyć aby nie nastąpiło przedawnienie więc piszę jakieś pozwy do sądów różnych, no i udało się zarejestrować kotowóz II, ubezpieczyć, jutro odbiór. Może ktoś chce kupić stary? Można w nim hodować pieczarki albo co![]()
Edytal, nie poradzisz sobie jeszcze raczej z Kubusiem, on musi dostawać codziennie leki, na razie chyba jeszcze nie będziesz w stanie mu podać.
Ciuchowisko frekwencyjnie cienko ale ponad 350 zł zebraliśmy pozbywając się kilku nam niepotrzebnych rzeczy, no i namówiłam jedną panią biorąca wkrótce ślub do zbiórki na nasze koty zamiast kwiatów.
Handel wymienny kwitł również pomiędzy nami a Fundacja Miaukot, w obydwie strony a na koniec wislackikot dostał od aassii cudny krawat, myślę, że będzie miał w sam raz do zakładania na spotkania fundacyjne![]()
![]()
Kocuria, umawiaj się z kierownikiem na dowóz truskawki ale pamiętaj, że jak coś mu się nie będzie widziało to zabiera kota z powrotem. Jako, że kotów wyadoptowalismy ponad 300 więc chyba parę poza fundację poszło
grrrrrratuluję kotowozu! jakieś fotki prosimy! i krawata, i wozu

tweety, mi się po nocach śni, że dojdziecie do wniosku że się nie nadajemy bo np. pojedyncze drzwi wejściowe a nie podwójne (swojego czasu podwójne drzwi wejściowe powstrzymywały moją syjamkę przed wypadami na klatkę schodową; karmela po prostu zabraliśmy na rekonesans i mu natychmiast obrzydło zwiewactwo, bo tam zimno i pusto) albo to, że jeszcze mamy nieco mało mebli a nieco sporo kartonów (zdaniem kota, bardzo smacznych kartonów)

jedyne nasze poważniejsze uchybienie to niezabezpieczone okno, ale na razie bardzo pilnujemy jak się wietrzy (okno jest jednocześnie biurkiem TŻ, więc nigdy nie jest wietrzone bez nadzoru z odległości kilkunastu cm), i zamontujemy ogranicznik jak się cieplej zrobi...
więcej grzechów nie pamiętam...