CatAngel pisze:Cisza
Co się stało?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Cisza
daggie pisze:vega013 pisze:Owszem, nie potrafią myśleć abstrakcyjnie, brakuje im wyobraźni przestrzennej, ale już półtoraroczne dziecko umie świadomie zadawać ból z wyraźną chęcią zadawania go (np. w piaskownicy bije kolegę łopatką, żeby odebrać wiaderko, szarpie matkę za włosy, bo nie chce wracać do wózka itp.). Trzy- czteroletnie dzieci wiedzą, kiedy krzywdzą inne stworzenia, kiedy sprawiają ból.
Zastanawia mnie, czy w ogóle miałaś kiedykolwiek do czynienia z tak małymi dziećmi...
Bzdury pleciesz.
valborga pisze:http://www.koty.pl/forum-dyskusyjne/go:temat/art9,15590,1,help-cat-pls-on-video-.html
vega013 pisze:
Owszem, nie potrafią myśleć abstrakcyjnie, brakuje im wyobraźni przestrzennej, ale już półtoraroczne dziecko umie świadomie zadawać ból z wyraźną chęcią zadawania go (np. w piaskownicy bije kolegę łopatką, żeby odebrać wiaderko, szarpie matkę za włosy, bo nie chce wracać do wózka itp.). Trzy- czteroletnie dzieci wiedzą, kiedy krzywdzą inne stworzenia, kiedy sprawiają ból.
vega013 pisze:CatAngel pisze:Cisza
Co się stało?
daggie pisze:Carmen201 pisze:Jak to: odszczekać i odwołać???
Przecież wszyscy widzieli to na własne oczy!
Lincz to oczywiście jak najgorszy pomysł , ale jakie ODWOŁAĆ????????
Policja ustali kto.
Wtedy będzie co odwoływać.
Zastanawiam się naprawdę, czy niektórzy potrafią czytać ze zrozumieniem![]()
Kobieto - ODWOŁAĆ OCZERNIANIE niewinnych chłopaków - policja już ustaliła KTO i GDZIE, więc wypada chyba odwołać zarzuty wylewany na chłopaków z zupełnie innych miejscowości?!
CatAngel pisze:Zastanawiam się naprawdę, czy niektórzy potrafią czytać ze zrozumieniem
Kobieto - ODWOŁAĆ OCZERNIANIE niewinnych chłopaków - policja już ustaliła KTO i GDZIE, więc wypada chyba odwołać zarzuty wylewany na chłopaków z zupełnie innych miejscowości?!
CatAngel pisze:SyberyjskiSen pisze:Musze napisac coś duzymi literami, poproszono mnie, bym ogłosić w sieci, ze nie zrobił tego zaden z ogolnie znanych i podezjewanych osób, pod kilkoma domami stoja grupki napalenców by dokonac linczu na niewinnych osobach, narobilismy"naszym" szukaniem trochę syfu i trzeba to szybko odszczekać i odwołać!
Prosze o przekazanie tej informacji dalej.
Poszło na fb![]()
Na tvp3 na pasku piszę że złapali tego 15latkanie patrzcie na polsat
Carmen201 pisze:Jak to: odszczekać i odwołać???
Przecież wszyscy widzieli to na własne oczy!
Lincz to oczywiście jak najgorszy pomysł , ale jakie ODWOŁAĆ????????
Policja ustali kto.
Wtedy będzie co odwoływać.
CatAngel pisze:valborga pisze:http://www.koty.pl/forum-dyskusyjne/go:temat/art9,15590,1,help-cat-pls-on-video-.html
Co tam piszębo ja słabo z angielskim
Carmen201 pisze:CatAngel pisze:Zastanawiam się naprawdę, czy niektórzy potrafią czytać ze zrozumieniem
Po 1 - może grzeczniej.
Po 2 - nie jest napisane w poście konkretnie co należy odwołać i odszczekać. Jeśli chodzi o tego chłopaka, którego złapano, to dlaczego go przepraszać?
Ja nie namawiam do linczu, PRZECIWNIE! Inna rzecz, że jeśli ktoś chce kogoś linczować, niezależnie od powodu, to działając przemocą robi się coś podobnego do tego, co robił sprawca..Ale uważam, że sprawcy nie ma za co przepraszać. A z postu wynika, że nic nie wiadomo i trzeba WSZYSTKO, co tu napisano odwołać.
Poza tym - to moje zdanie. Bez ataków poproszę.
Na superstacji pisząCarmen201 pisze:CatAngel pisze:Zastanawiam się naprawdę, czy niektórzy potrafią czytać ze zrozumieniem
Po 1 - może grzeczniej.
Po 2 - nie jest napisane w poście konkretnie co należy odwołać i odszczekać. Jeśli chodzi o tego chłopaka, którego złapano, to dlaczego go przepraszać?
Ja nie namawiam do linczu, PRZECIWNIE! Inna rzecz, że jeśli ktoś chce kogoś linczować, niezależnie od powodu, to działając przemocą robi się coś podobnego do tego, co robił sprawca..Ale uważam, że sprawcy nie ma za co przepraszać. A z postu wynika, że nic nie wiadomo i trzeba WSZYSTKO, co tu napisano odwołać.
Poza tym - to moje zdanie. Bez ataków poproszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, magnolia.bb i 36 gości