Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SyberyjskiSen pisze:Musze napisac coś duzymi literami, poproszono mnie, bym ogłosić w sieci, ze nie zrobił tego zaden z ogolnie znanych i podezjewanych osób, pod kilkoma domami stoja grupki napalenców by dokonac linczu na niewinnych osobach, narobilismy"naszym" szukaniem trochę syfu i trzeba to szybko odszczekać i odwołać!
Prosze o przekazanie tej informacji dalej.
valborga pisze:Sorry, if I wrong with forum... I wrote you about some incident.
This is video of bastard Poland child and his parents. And what they do with cat -( We think, that the cat was unable to defend himself because his is exhausted! Help to him!
http://anarchology.org/index.php?topic=20225.0
+48530124661 - phone number. Pawel Strojek - this is his name
Help! Please. We are from russia and we did not know where else to ask this question.
bopp pisze:felin pisze:bopp pisze: Nikt nie wziął pod uwagę że któryś (a może wszyscy?) z tych chłopaków to normalny nastolatek który od wczoraj boi się wyściubić nos za drzwi bo na klatce czeka dzicz z widłami a'la Ku Klux Klan?
Ponieważ to nie jest normalny nastolatek! Normalni ludzie takich rzeczy nie robią, a wylącznie sadyści.
A szanowny Pan/Pani potrafi czytać ze zrozumieniem? Pisałem o tych niewinnie osądzonych a nie o świrze który to nakręcił/robił. Tak się właśnie rodzą plotki i afery a wystarczy przeczytać jeszcze raz na spokojnie.
daggie pisze:vega013 pisze:kasia(1) pisze:Mam nadzieję, że sprawca zostanie dotkliwie ukarany!
Ja nie obejrzałam tego filmu, tylko fragment, nie mogłam patrzeć...
"Kamerzysta" powinien odpowiadać rzeczywiście nie tylko za to, że patrzył i nagrywał całą tą tragedię, ale i za złą opiekę nad dzieckiem, a jeśli to jego dziecko, to powinno być mu ono odebrane!
Uważam, że to dziecko ma już bardzo skrzywioną psychikę. To mały psychopata. Owszem, psychopata z winy patologicznego otoczenia, ale trzy-, czteroletnie dziecko doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że krzywdzi i sprawia ból.
Kto nagrywał wyczyny tego małego zwyrodnialca? Ojciec?
Vego, nieprawda - dziecko 3-4 letnie jeszcze nie potrafi się postawić w sytuacji innej osoby.
Przeprowadzane były testy - m. in. stawiano przed dzieckiem 3 różnej wysokości przedmioty i miało ono powiedzieć, co widzi lalka (siedząca naprzeciwko niego - a więc widząca te przedmioty w odwrotnej kolejności). Dziecko nie potrafiło tego zrobić - one nie umieją jeszcze myśleć abstrakcyjnie, przestrzennie, a co dopiero założyć, że zwierzęta i inni ludzie czują ból. Dzieciak jest tu absolutnie niewinny
Gosiara pisze:Szkoda że go nikt przez policja nie dorwał,bo by nie było co zbierać..
Dobra akcja szkoda zwierzaków...
Carmen201 pisze:Jak to: odszczekać i odwołać???
Przecież wszyscy widzieli to na własne oczy!
Lincz to oczywiście jak najgorszy pomysł , ale jakie ODWOŁAĆ????????
Policja ustali kto.
Wtedy będzie co odwoływać.
valborga pisze:Znalazłam to na koty.pl
bemka pisze:Tak bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby to była prawda, że kotek żyje.
Wielka szkoda, że jest nieletni, ale może ze względu na to, że wciągnął w to dziecko jest szansa na surowszą karę. Teraz napiszemy odpowiednią petycjęRodzice też powinni odpowiadać. Niech odczują chociaż finansowo
vega013 pisze:Owszem, nie potrafią myśleć abstrakcyjnie, brakuje im wyobraźni przestrzennej, ale już półtoraroczne dziecko umie świadomie zadawać ból z wyraźną chęcią zadawania go (np. w piaskownicy bije kolegę łopatką, żeby odebrać wiaderko, szarpie matkę za włosy, bo nie chce wracać do wózka itp.). Trzy- czteroletnie dzieci wiedzą, kiedy krzywdzą inne stworzenia, kiedy sprawiają ból.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 49 gości