Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afra666 pisze:Też oglądam.
Super, że udało się to nagłośnić wspólnymi siłami
CatAngel pisze:ale czy TEN KOT żyje![]()
felin pisze:bopp pisze: Nikt nie wziął pod uwagę że któryś (a może wszyscy?) z tych chłopaków to normalny nastolatek który od wczoraj boi się wyściubić nos za drzwi bo na klatce czeka dzicz z widłami a'la Ku Klux Klan?
Ponieważ to nie jest normalny nastolatek! Normalni ludzie takich rzeczy nie robią, a wylącznie sadyści.
iiwka pisze:Aresztowali 15 latka !!!!
SyberyjskiSen pisze:Dziewczyny tylko dom stały, jak mozna takiemu kotu jeszcze zmiany domu fundować?
Udało mi się skontaktować z małopolską Policją.
Otrzymam pisemne wyjaśnienie w tej sprawie, wszelkie materiały bedę Wam na bierząco przesyłać.
Kociak trafi raczej najpierw w ręcę Krakowskiego TOZ-u, ale szczegóły w tej sprawie otrzymam pisemnie, nie chcieli wiele mówić, niestety;-(
Czekamy.
Dodam, że trochę na wyrost powiedziałam, że dla tego kotka jest nie jeden dom i prosimy, by nie trafił do schronu.
Mam nadzieję, że znajdzie się wśród nas ktoś kto zechce pomóc, w oststeczności ja go wezmę, chociaz bym nie chciala bo mam syna nadpobudliwego, a sadzę, że to biedactwo będzie się bało chałasów nad którymi nie zawsze jestem w stanie zapanowac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości