KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 13:10 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

mj_liberian_girl pisze:a mi właśnie podsunięto pomysł, że może zamiast nagrody można spróbować z detektywem... no przecież od czegoś są:) i jakoś sobie radzą.. a myśle, ze jak się im zapłaci to lepiej się zorganizują niż policja...

mnie również ten pomysł wydaje się dobry
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro gru 29, 2010 13:11 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

ambersss pisze:Felin skoro jestes tlumaczem to byc moze podjela/podjal bys sie napisania artykulu do CNN w ramach "szlifowania "swoich umejetnosci?

Wlaśnie szlifuję 120 stron instrukcji do respiratora i muszę to skończyć do jutra wieczora. Jeśli po tym terminie będzie jeszcze to kogoś urządzać, to owszem.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro gru 29, 2010 13:11 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Nie dam rady chyba przeczytać tego co od wczoraj tu powstało.
Są jakieś nowe wiadomości?

Przed chwilą przypomniało mi się, że kiedyś poznałam chłopaka, który pisał artykuły w gazecie wyborczej. Co prawda nie utrzymuję z nim kontaktu, ale może uda mi się go jakoś znaleźć. Może by coś napisał.
Szukać go?
I czy jeśli udałoby mi się nawiązać z Nim kontakt i zgodziłby się napisać o tym, to mogłabym kogoś prosić, żeby wysłał mi ten film na mejla? Przesłałabym mu, żeby wiedział o co dokładnie chodzi...
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

Post » Śro gru 29, 2010 13:12 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

mi ładnie wszystko chodzi.

EwaG pisze:Dostałam odpowiedź z TVNu, jednak nie mam filmiku na dysku ani nic z tych rzeczy. Czy ktoś z Was nie zechciałby z nimi porozmawiać? Wszystkie info podam na priv.

EDIT: Albo czy mogę prosić o przesłanie filmiku na maila???

ja też nie mam filmiku ale na pewno ktoś zaraz wyśle. TVN zainteresował się sprawą i proszą o szczegóły :?:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 29, 2010 13:12 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Ale to wydarzenie np. a propo tortur zwierzat mi wchodzi bez problemu.
Jednak jest subtelna roznica w linkach :

http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 73&index=1
http://www.facebook.com/event.php?eid=176701039027565

moze w tym rzecz, moze jakiejs koncowki tu brakuje ?? Nie mam pomyslu juz zupelnie ;/

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro gru 29, 2010 13:13 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Afra pewnie, że szukaj! Każdy kierunek jet dobry!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 29, 2010 13:15 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Edytka1984 pisze:
mj_liberian_girl pisze:a mi właśnie podsunięto pomysł, że może zamiast nagrody można spróbować z detektywem... no przecież od czegoś są:) i jakoś sobie radzą.. a myśle, ze jak się im zapłaci to lepiej się zorganizują niż policja...

A moim zdaniem trzeba dusić prokuraturę i policję. Oni go na pewno znajdą. Nie ma bata na Mariolę. Zreszta teraz to się juz zrobił taki dym, że muszą się przyłożyć.
Aha, w papierowym "Fakcie" było najprawdopodobniej w mutacji regionalnej. Ale jak się dalej awantura będzie pięknie rozwijać z nasza skromna pomocą, to media to na pewno dadzą! :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro gru 29, 2010 13:16 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

ja znalazłam filmik na jeden stronie, przesłać? ;)

positivevibration

Od: Śro gru 29, 2010 10:28

Post » Śro gru 29, 2010 13:16 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Catnaperka pisze:Afra pewnie, że szukaj! Każdy kierunek jet dobry!

Ok, jak mi się coś uda to dam znać.
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

Post » Śro gru 29, 2010 13:17 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Zaraz spytam Mariusza :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro gru 29, 2010 13:18 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

jaki wydarzenia maja tytul ? Moze przez wyszukiwarke mi cos pojdzie ...

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro gru 29, 2010 13:18 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Zofia&Sasza pisze:
Edytka1984 pisze:

A moim zdaniem trzeba dusić prokuraturę i policję. Oni go na pewno znajdą. Nie ma bata na Mariolę. Zreszta teraz to się juz zrobił taki dym, że muszą się przyłożyć.
Aha, w papierowym "Fakcie" było najprawdopodobniej w mutacji regionalnej. Ale jak się dalej awantura będzie pięknie rozwijać z nasza skromna pomocą, to media to na pewno dadzą! :twisted:

Zofiu,żeby było jak myślisz :)
wiem,że z naszą policją bywa kiepsko i przeważnie po 2 m-cach masz umorzenie sprawy
ale daj boże,by tej sprawy nie zbagatelizowali i konkretnie się nią zajęli,szukali sprawcy itp
lecz gdyby to wszystko trwało za długo w czasie można skorzystać z pomysłu
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro gru 29, 2010 13:20 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Boją się internetu. Pamiętacie kota, co wrzucali go do jakiejś maszyny - znaleźli drani...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro gru 29, 2010 13:20 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

to prawda - znaleźli
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro gru 29, 2010 13:21 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Agor-ia pisze:jaki wydarzenia maja tytul ? Moze przez wyszukiwarke mi cos pojdzie ...

nowe :arrow: ""Pomóżcie!Szukamy osoby która nakręciła filmik z kotem(: na youtube""
stare :arrow: "Szukamy sadysty""

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]