Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach, cz. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 10:31 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

ja też mogę grosika przelać
co prawda po świętach troszkę spłukana jestem ...ale coś zawsze dorzucę
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro gru 29, 2010 10:39 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

wiewiur pisze:Dziewczyny, Broszka chyba nie ma odwagi poprosić o pomoc finansową, raz nieśmiało zagadnęła, ale wśród pytań o zdrowie małej Broszki jakoś to umknęło.

Bardzo słuszne przypomnienie :!:
Uprzejmie proszę Dużą Broszkę o pw z nr konta ... czas rozpocząć akcję "Wsparcie dla Broszki" :1luvu:
Poproszę też graszka-gn, żeby lekko zmodyfikowała banerek, że poza kciukami prosimy też i wsparcie w powrocie do zdrowia :idea:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro gru 29, 2010 10:40 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Miziamy małą Broszkę i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia oraz wyzwolenia z kaftanika :ok: :ok:
Dużą Broszkę prosimy o nr konta na pw - dużo nie mam, ale pomogę - w końcu namawiałam Cię na walkę o kicię, to też nie mogę Cię olać, ne?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 29, 2010 10:41 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

razem jak zawsze coś się uzbiera :D
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro gru 29, 2010 10:43 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

ja też poproszę o nr konta na PW.
Bardzo, bardzo kibicuję Broszce.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Śro gru 29, 2010 10:48 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Nie chciałbym Dużej Broszki urazić - ale w każdej chwili mogę zmienić tekst w banerku i wstawić prośbę o zrzutkę.
Proszę o sygnał :)
:ok: :ok: nieustająco!

Edit-Nawet nie zdążyłam tego zatwierdzić, gdy przyszło PW - zaraz podmienię :mrgreen:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Śro gru 29, 2010 10:51 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

dzięki dziewczyny za podniesienie spraw finansowych :1luvu:

nigdy dotąd nikt mi bezinteresownie nie pomagał finansowo (poza moją mamą :wink: ) dlatego czuję się jakoś tak bardzo niezręcznie :oops:
faktem jest że w chwili obecnej jest u mnie bardzo krucho z kasą - dwa miesiące temu mój wieloletni szef zmarł nagle na tętniaka :cry:
i zostałam w jednej chwili bez pracy :(
mało tego, ponieważ byłam zatrudniona nieoficjalnie tzn nie miałam umowy a płacił mi "pod stołem" i rozliczaliśmy się co kilka miesięcy - nie dostałam nawet wypłaty za ostatnie przepracowane miesiące :(

nie wiem jak to się odbywa na forum: mam na pw wysyłać nr konta? :oops:

z pewnością również będę wystawiać bazarki jak tylko ogarnę się na tyle żeby pomyśleć i poszperać w domu co wystawić i już teraz zapraszam :wink:

Edytka1984 pisze:...i chyba można powiedzieć oficjalnie,że operacja dała Ci szansę na życie?

Szansę na pewno :)
dr mówił mi po operacji że stan wątroby wskazywał że Broszka przeżyłaby jeszcze najwyżej tydzień: była rozciągnięta do granic możliwości i sięgała aż pod mostek... poza tym cała była skrwawiona :(
Poza tym prawie wszystkie organy były poprzemieszczane i poprzyrastane, dlatego o sukcesie będzie można powiedzieć dopiero kiedy na rtg kontrolnym za dwa tyg będzie widać że wszystko się ułożyło i zagoiło OK.
No i samo "zacerowanie" przepony było również baaardzo trudne i istnieje ryzyko że znów "strzeli" :(

Wczoraj w rozmowie tel. anastezjolog uczestniczący w operacji i opiekujący się Broszką przy wybudzaniu stwierdził że jego zdaniem dr dokonał rzeczy niemożliwej - podobno po otwarciu Broszki wszyscy się załamali tym co zobaczyli i byli bardzo blisko poddania się :( na szczęście dr podjął wyzwanie :1luvu:

dlatego jestem jeszcze bardzo ostrożna z cieszeniem się sukcesem :|

edit: literówki
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro gru 29, 2010 10:56 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Ślij nr konta na pw :idea: Wiem, że jesteś skrępowana sytuacją, ale każdy pomoże jak będzie mógł :D
Jak wiele osób robi na swoich wątkach, możesz w pierwszym poście robić rozliczenie wydatków i wpływów.

Willow_

Post » Śro gru 29, 2010 10:57 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

dokładnie jak radzi Willow_ :D :D :D
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro gru 29, 2010 11:01 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

I zapomniałam dopisać ... pozdrów od nas Pana Doktora i podziękuj w naszym imieniu, że zawalczył o Broszkę :ok:

Willow_

Post » Śro gru 29, 2010 11:10 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

można nawet zrobić zbiórkę cegiełkową na allegro 1 zł :)
na spłacenie długu u weta
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro gru 29, 2010 11:35 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Życzę Broszce szybkiego powrotu do zdrowia. Miala szczęście że do Ciebie trafiła
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro gru 29, 2010 12:17 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Nieustające kciuki za Broszkę :ok: :ok: :ok: i też poproszę o numer konta na pw
ObrazekObrazek

Sattva

Od: Śro sty 28, 2009 19:54

Post » Śro gru 29, 2010 12:31 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

skromny datek puściłam już przelewem , z niecierpliwością czekam na wypłatę
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro gru 29, 2010 12:55 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- Broszka po operacji

Dorzucę grosik - proszę o numer konta na priv.
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

[poprzednia][następna]