sunshine pisze:Wiem, ale Erin pisze o tym, że wyśniła sobie kolejne koty. A jak mi ktoś rzeczywiście postawi pod drzwiami pudło z kociakami
No cóż, będziesz miała więcej kotów Co Ty myślisz, że tylko my mamy mieć tak dobrze? A figa!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Wiem, że poważna. Bo w tym moim śnie to byłam urobiona po pachy. I nie miałam miejsca by stopę postawić A znajomi zakoceni. I co ja bym zrobiła z takimi ślicznościami
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
mimo, ze mamy tylko dwa, to juz znajomi patrza dziwnie, ze no dzieci nie maja tot e koty trakrtuja jak dzieci... no ale co mi tam. oni mi nie daja tyle radochy co kociary:)
Podlece Słówek się czepiają. Ja realnie tylko forumową Georg-inię widziałam. Od Elu dostałam kolczyki i pyyyyszne pierniczki. Swoją drogą, gdy byłam sama i miałam dwa koty słyszałam, że staropanieństwo mnie dopada (panna po 25r.ż. i koty). Teraz z kolei jesteśmy dziwakami bo zamiast dzieci mamy koty