KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 3:05 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

http://ireport.cnn.com/recent-updates.jspa

Strona na cnn.com gdzie mozna umiescic wlasne artykuly.Co ciekwasze uzywane sa rowniez przez reporterow CNN .

ambersss

Od: Wto gru 28, 2010 21:14

Post » Śro gru 29, 2010 6:44 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Agor-ia pisze:Ocencie, moze to tak wygladac ?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/81e9f581905840e3.html

Nie mam inwencji tworczej w tym momencie, by zrobic cos lepszego, a i tak tresc chyba wazniejsza od formy...

mnie się też wydaje,że jest dobrze :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro gru 29, 2010 6:58 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Jak nie ma miejsca gdzie to się działo?dzieje..Ta miejscowość to Lubań Śląski.
W/E
Elżbieta

Post » Śro gru 29, 2010 7:07 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Wydaje mi się,że powinno być " the police ARE looking".Zrozumieją i z błędami, ale ....
Ktoś napisał o Joannie Krupie, myślę,że to dobry pomysł, aby przesłać do niej maila.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro gru 29, 2010 7:11 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

wiecie co mam nadzieję,że to wszystkie działania,listy i maile coś dadzą
ja naprawdę nie życzę nikomu źle ale za takie bestialstwo naprawdę ktoś musi ponieść karę
a fakt,że cd. ma nastąpić jak to autor napisał na końcu filmu po prostu mnie przeraził
swoją drogą autorowi filmu przydałby się psycholog bo jakiś PSYCHOL

akurat o J.Krupie ja dobrego zdania nie mam ,ale jeśli rzeczywiście macie inny pogląd można napisać do niej maila
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro gru 29, 2010 7:52 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Ktoś pisał o zbieraniu na nagrode za pomoc znalezieniu sprawcy, wiadomo coś wiecej ? Na jakie konto ?
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Śro gru 29, 2010 8:30 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Ogladałam... Jestem w szoku... Jak mozna marzyc o dobrym spolczenstwie, skoro przyszli zwyrodnialcy juz od "kolyski" przyuczani sa do znecania sie nad innymi, maltretowania?? Brak słow...

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Śro gru 29, 2010 8:34 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 73&index=1 link do wydarzenia.. na FB

i dokładnei również pytam jak wygląda sprawa z tą nagrodą? może to zmobilizuje do znalezieni sprawcy!

aaaa i wiecie co... nie potrafię zrozumieć jednej rzeczy.. czy ta rodzina jest jakaś odizolowana od świata, że mimo takiego internetowago już nagłośnienia tej sprawy nadal nikt ze znajomych nie rozpoznał dziecka.. mieszkania... przecież do cholery każdy ma "życzliwych" sąsiadów, znajomych którzy od razu polecieli by an policje... :/
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Śro gru 29, 2010 9:20 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

mj_liberian_girl pisze:aaaa i wiecie co... nie potrafię zrozumieć jednej rzeczy.. czy ta rodzina jest jakaś odizolowana od świata, że mimo takiego internetowago już nagłośnienia tej sprawy nadal nikt ze znajomych nie rozpoznał dziecka.. mieszkania... przecież do cholery każdy ma "życzliwych" sąsiadów, znajomych którzy od razu polecieli by an policje... :/

ja bym poleciała. ale na policję w DRUGIEJ kolejności :evil:

o pierwszej nie napiszę bo mnie jeszcze za "dobre" chęci posadzą.

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Śro gru 29, 2010 9:26 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Poker71 pisze:
mj_liberian_girl pisze:aaaa i wiecie co... nie potrafię zrozumieć jednej rzeczy.. czy ta rodzina jest jakaś odizolowana od świata, że mimo takiego internetowago już nagłośnienia tej sprawy nadal nikt ze znajomych nie rozpoznał dziecka.. mieszkania... przecież do cholery każdy ma "życzliwych" sąsiadów, znajomych którzy od razu polecieli by an policje... :/

ja bym poleciała. ale na policję w DRUGIEJ kolejności :evil:

o pierwszej nie napiszę bo mnie jeszcze za "dobre" chęci posadzą.

też pominęłam tę kwestię, teraz razem byśmy siedziały :twisted:
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro gru 29, 2010 9:39 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

ktoś wysyłał film i opis sytuacji do gazeta.pl?? na stronie nic nie ma..
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Śro gru 29, 2010 9:43 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

gosikbaum pisze:ktoś wysyłał film i opis sytuacji do gazeta.pl?? na stronie nic nie ma..

było na ich stronie 2 dni temu

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Śro gru 29, 2010 9:43 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Catnaperka pisze:
Agor-ia pisze:Wiem, ze wydarzenie na fb gdzies bylo, ale to z podpisu CatAngel sie wyswietla jako blad (chociaz ja konta nie mam..) jak mozna wejsc, zeby dzialalo ? Znajomym wysle. Watek rosnie w takim tempie, ze nie sposob znalezc teraz dobry link, jesli tu gdzies jest.

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 1039027565

Mnie się to otwiera ALE jeżeli ktoś nie ma konta na FB wydarzenie się nie wyświetli :( takie mają zasady na portalu

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro gru 29, 2010 9:46 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

ps: przekierowanie z tej strony dla osób które tam mają konto, ale wydarzenie im się nie otwiera http://www.facebook.com/group.php?gid=129757177058013 wydarzenie nr 3

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro gru 29, 2010 9:50 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Obrazek

Edytka1984

[poprzednia][następna]