KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 1:08 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

OK to ja w takim razie roześlę do wszystkich tv i organizacji, które zamieściłam wcześniej w poście.
Balbinka => ObrazekCelinka => Obrazek Obrazek

bemka

Od: Śro wrz 23, 2009 22:38

Post » Śro gru 29, 2010 1:10 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Ja rozsyłam do wszystkich organizacji jakie znajdę w sieci. Myślę, że w tym przypadku nie ma mowy o nadgrorliwości. Nagłaśniajmy gdzie się da na wszystkie możliwe sposoby.

meliska1979

Od: Wto gru 28, 2010 21:48

Post » Śro gru 29, 2010 1:11 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Wydarzenie na FB NIE DZIALA

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro gru 29, 2010 1:12 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Witam wszystkich. Bardzo podoba mi się pomysł nagrody finansowej dla informatora. Nic tak nie motywuje , jak pieniądze. Mam nadzieję że uda nam się zebrać odpowiednią kwotę , która doprowadzi do tego że któś "wystawi" zwyrodnialca policji. Piszę tu dlatego,bo sam kocham koty (w dwóch rodzinach mamy w sumie 6 , w tym dwa prawie 18-letnie) ale też dlatego iż uważam że piszący na tym forum nie odpuszczą i wspólnie doprowadzimy do ukarania tego czegoś... Dleklaruję wpłatę 100 zł na nagrodę dla człowieka który wskaże policji prawdziwego sprawcę.
Nikt nie jest anonimowy w necie. Mam nadzieję że szybko namierzą śmiecia.

7kwiatek

Od: Śro gru 29, 2010 0:44

Post » Śro gru 29, 2010 1:16 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Czyli nie znaleziono tego potwora?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro gru 29, 2010 1:17 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Jeszcze nie. Ale musi zostac znaleziony. No musi, po prostu!
Jesli do nowego roku bedzie sobie jeszcze biegal na wolnosci, to zeby mu tak ktos wsadzil w d... petarde i odpalil....

Agor-ia

Post » Śro gru 29, 2010 1:20 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

ambersss pisze:
Catnaperka pisze:Ok, to kto się zgłasza do napisania tekstu? Myślę, że napiszmy i w wersji angielskiej i niemieckiej! BBC, CNN, Organizacja na rzecz zwierząt w stanach, jeszcze jakieś pomysły? Gdzie był nagłosniony ten film z wrzuceniem kota do śmieci?

Tresc emaila

Unbelievable Horrific VIDEO OF ANIMAL ABUSE BY 2 YEARS OLD CHILD, ON YOU TUBE.
.....PLEASE WATCH!!! POLICE IS LOOKING FOR PERSON WHO MADE AND POSTED VIDEO ON YOU TUBE.TRYING TO FIND OUT THEIR INTERNET PROVIDER INFORMATION.

http://www.youtube.com/watch?v=tuEJmZao ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=NNiIgq1dsis

adresy emailowe stacji telewizyjnych

usa

friends@foxnews.com,
kelly@foxnews.com,
americasnewsroom@foxnews.com,
ontherecord@foxnews.com

BBC UK
http://news.bbc.co.uk/newswatch/ukfs/hi ... 032695.stm

NBC
http://www.msnbc.msn.com/id/10285339/

W treści maila byl bląd - poprawiony i zaznaczony boldem.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro gru 29, 2010 1:22 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Bardzo prosze o dzialajace wydarzenie na FB, publiczne, tak, zeby nawet osoba niezalogowana mogla wejsc i przeczytac :!:

Agor-ia

Post » Śro gru 29, 2010 1:24 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

No to rozsyłamy.Dobrze gdyby na każdy e-mail trafiło kilka takich samych wiadomości od różnych osób,bo jest zawsze większa szansa,że nie przeoczą w natłoku wiadomości.Także na pewno będziemy się dublowali,lecz w tym przypadku to wskazane :)
Jak ktoś znajdzie nowe e-mail na które można rozsyłać to wrzucajcie na wątku.

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Śro gru 29, 2010 1:27 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Agor-ia pisze:Dziewoje, moje wypociny zostana przetlumaczone, ale pomozcie, do kogo w tym Youtubie prokuratura sie zwraca ? Nie wiem jak nazwac osobe/y, ktore sa upowaznione wlasnie do ujawnienia np. IP w takiej witrynie, czy tam jest jakis zarzad, czy jakies lepsze okreslenie moze ? Nie mam pomyslu teraz.

W takim wypadku pisze się po prostu: To whoever it may concern.

felin

Post » Śro gru 29, 2010 1:34 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

bemka pisze:
Super! Czekamy na efekty :) Cieszę się, że tyle osób zajęło się konkretną pomocą

Nie ma za co, według mnie, NIE MOŻNA przejść obojętnie wobec takiego zdarzenia. Niestety prace potrwają jeszcze do jutra, może pojutrza z powodów:
1. Brzydzi mnie ten film tak, że autentycznie patrzeć nie mogę. Staram się skupiać na oprawcy, ale cały czas widzę tą cierpiącą kuleczkę, czuję co ona musi czuć, i wyję jak bóbr... :cry:
2. Zmusza mnie to do ostrego picia "przy pracy" jestem trochę rozkojarzony, i surfuję po wielu tematach z tym zdarzeniem związanych... parę jak wysokość nagrody za tego zwyrodnialca, niekoniecznie "legalnych" ( obecnie "realnie" rzecz biorąc jest ok 6 tyś, niestety większość deklaruje wypłatę za martwego - wiedzą jak "wielkie kary" grożą za te bestialstwo w polskim systemie prawnym)
3.pracuję na niedoskonałym oprogramowaniu, Nie- policyjnej klasy, i wzięło mnie na okazywanie wzmożonych uczuć względem mojej "księżniczki" która uparcie pomaga mi w ujęciu sprawcy (chociaż filmiku, w życiu bym jej nie pokazał - a z doświadczenia wiem, że koty dobrze widzą co się dzieje na ekranie monitora)

Pozdrawiam serdecznie i dołączam zdjątka mojej asystentki w tropieniu oprawcy: Persefonki

Obrazek Obrazek Obrazek

PariahSoul

Od: Wto gru 28, 2010 23:54

Post » Śro gru 29, 2010 1:35 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

felin pisze:
ambersss pisze:
Catnaperka pisze:Ok, to kto się zgłasza do napisania tekstu? Myślę, że napiszmy i w wersji angielskiej i niemieckiej! BBC, CNN, Organizacja na rzecz zwierząt w stanach, jeszcze jakieś pomysły? Gdzie był nagłosniony ten film z wrzuceniem kota do śmieci?

Tresc emaila

Unbelievable Horrific VIDEO OF ANIMAL ABUSE BY 2 YEARS OLD CHILD, ON YOU TUBE.
.....PLEASE WATCH!!! POLICE IS LOOKING FOR PERSON WHO MADE AND POSTED VIDEO ON YOU TUBE.TRYING TO FIND OUT THEIR INTERNET PROVIDER INFORMATION.

http://www.youtube.com/watch?v=tuEJmZao ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=NNiIgq1dsis

adresy emailowe stacji telewizyjnych

usa

friends@foxnews.com,
kelly@foxnews.com,
americasnewsroom@foxnews.com,
ontherecord@foxnews.com

BBC UK
http://news.bbc.co.uk/newswatch/ukfs/hi ... 032695.stm

NBC
http://www.msnbc.msn.com/id/10285339/

W treści maila byl bląd - poprawiony i zaznaczony boldem.

Felin .....obydwie formy sa poprawne......w usa czesciej uzywa sie which w tego typu zdaniach w jezyku potocznym..Nie mowie o literaturze

ambersss

Od: Wto gru 28, 2010 21:14

Post » Śro gru 29, 2010 1:40 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Wiem, jestem tlumaczem. Ale zdaje się, że piszecie oficjalne maile.

felin

Post » Śro gru 29, 2010 1:40 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Uffff porozsyłałam na wszystkie adresy. Z błędem ale trudno chyba. Musi się udać! No po prostu MUSI!

PariahSoul super robota! Strasznie współczuję, że tak się musisz temu gównu przyglądać :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 29, 2010 1:44 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Nom ja też porozsyłałam i zobaczymy.Czas chyba w końcu iść spać po nie przespanej wczorajszej nocy :roll:
Jakby co mówię dobranoc,chyba że nie zasnę przez bolącą świeżo ogipsowaną nogę to powrócę :twisted:

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

[poprzednia][następna]