GWIAZDKA już u siebie:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 06, 2010 1:48 Re: GWIAZDKA WRACA POWOLI DO ZDROWIA:)!

Dziękuje;)

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Wto gru 28, 2010 23:15 Re: GWIAZDKA WRACA POWOLI DO ZDROWIA:)!

Hmmm czy mi się w oczach dwoi czy w Chrzanowie jest jakaś hodowla Trikolorek;)?
http://allegro.pl/show_item.php?item=1389317366

Shenilka proszę o info co się tam dzieje po waszej stronie Kszanowa;) normalnie klony jakieś:)
jak Gwiazdka? ogłaszamy?
jest tam ktoś oprócz mnie? :D

cangu

Post » Śro gru 29, 2010 1:11 Re: GWIAZDKA WRACA POWOLI DO ZDROWIA:)!

Taaaa ................. w Chrzanowie jest hodowla tricolorek :ryk:
Tośka wzięła się z działek , przed świętami ktoś se chatę wysprzątał i pojawiła się ni z tego ni z owego w grupie wolno żyjących kotów które są pod naszą opieką. Kotka domowa,baaardzo podobna do Gwiazdki ,ale młodsza - ma jakieś 4 miesiące ,podobieństwo do Gwiazdki pozwala nam podejrzewać ,że mogą być rodziną ( może kuzynki albo siostry z innych miotów ). W każdym razie kotka już prawie zaklepana do Krakowa ,a Gwiazdka nadal szuka domu :?
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Śro gru 29, 2010 1:29 Re: GWIAZDKA WRACA POWOLI DO ZDROWIA:)!

Więc pozwole sobie Gwiazdkę wrzucić na allegro. Może Gumtree?

cangu

Post » Śro gru 29, 2010 1:42 Re: GWIAZDKA WRACA POWOLI DO ZDROWIA:)!

A Gwiazdkę ogłaszać jak najbardziej można, a nawet należy gdzie tylko można :wink:
Dom powinien być bez psa, bo ona się psów brzydzi i pierze łapą po mordach. Za to może być z kotami, ale takimi, które dadzą sie ustawić i sobą rządzić, bo ona jest kobieta z charrrakterem.
No i sterylka będzie za kilka dni, bo Gwiazdka bezceremonialnie i bezczelnie ma ruję. Wszyscy jej powtarzamy, że ruja o tej porze roku to nie wypada, pokazujemy zdjęcia jak wyglądała jeszcze niedawno, ale ona ma to w nosku :mrgreen:
normalnie nie wiem, czym ta Pani Renata ją karmi, że ma jakieś ruje i inne tego typu przypadłości... karmila by kite katem i miała by z głowy :roll: . No ale cóż, taki tymczas nam się trafił, tam nawet kocury w wieku 6 m-cy ważą po 4 kilo i trzeba je zawsze na szybko kastrować, takie sie pełnojajeczne robią... I nawet prywatnego pieska sobie Pani Renia wyhodowała na Wilczura Norowego :lol: ,wazy 25 kg i ma 35 cm wzrostu. A miał być jamniczek :roll: Utrapienie z takimi DT :D

Szenila

Post » Śro gru 29, 2010 11:20 Re: GWIAZDKA WRACA POWOLI DO ZDROWIA:)!

O, śliczna Gwiazdka w końcu szuka domku. :ok: :ok: :ok: żeby szybko znalazła.
Szenila pisze:...No i sterylka będzie za kilka dni, bo Gwiazdka bezceremonialnie i bezczelnie ma ruję. Wszyscy jej powtarzamy, że ruja o tej porze roku to nie wypada, pokazujemy zdjęcia jak wyglądała jeszcze niedawno, ale ona ma to w nosku :mrgreen: ...D

To kociaste teraz takie. Moja Safka, ośmiomiesięczna, też postanowiła w grudniu dorosnąć. Wzięłam tydzień urlopu przed świętami, żeby coś porobić a skończyło się pilnowaniem młodej po cięciu.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Wto sty 04, 2011 22:16 Re: GWIAZDKA WRACA POWOLI DO ZDROWIA:)!

Obrazek

.... Wiecie co to ??? :lol:
GWIAZDKA w Swoim Własnym Domu :dance:

Szenila

Post » Wto sty 04, 2011 23:11 Re: GWIAZDKA WRACA POWOLI DO ZDROWIA:)!

Super;) obie Gwiazdki poszły do tego samego domku o ile wiem.
Może wkrótce pojawią się lepsze zdjęcia:)?

cangu

Post » Wto sty 04, 2011 23:16 Re: GWIAZDKA WRACA POWOLI DO ZDROWIA:)!

Potrzebowałam jakiejś pociechy na zakończenie dnia. Przeczuwałam, że tym razem znajdę ją na Miau.... ale aż tak dobrej wiadomości się nie spodziewałam :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Wszystkiego najlepszego Gwiazdeczko ode mnie i mojej Rudej Tri. Niech Wam będzie se sobą tak dobrze, jak nam!
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Śro sty 05, 2011 23:47 Re: GWIAZDKA WRACA POWOLI DO ZDROWIA:)!

Wspaniała wiadomość :dance: :dance2: :dance:

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Pt sty 07, 2011 13:24 Re: GWIAZDKA już u siebie:)

Gwiazdka przez pierwsze dwa dni w nowym domu robiła za kota z rasy uznanej za agresywną :? KOTWAILLER ??? :mrgreen:
Do tego stopnia, że biła ludzi łapą za próbę pogłaskania, a ludzie zastanawiali się, czy przypadkiem nie wcisnęliśmy im dzikiego kota...
Teraz jest już dobrze- łasi się, mruczy, sama przychodzi, żeby ją głaskać. No i "wymiata po kątach" czyli, chyba, szaleje w zabawie.
Zdjęcia będą,ale za jakiś czas - jak jej nowi ludzie zrobią. To,które wkleiłam wcześniej, było robione przeze mnie komórką, dlatego takie niewyrazne.

Szenila

[poprzednia]