Jeden czarnuszek już w ds,drugi także dostał swoją szansę;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 26, 2010 15:42 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

horacy 7 pisze:Feluś próbuje bawić się bombkami.

Z jakim skutkiem dla bombek? :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie gru 26, 2010 18:14 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Dwie bombki zbite,choinki w tym roku nawet nie próbowałam ubierać bo w ubiegłym roku dwa razy zbierałam ją z podłogi.Teraz rozbierają stroik który stoi na witrynie ,ale dla mojego Niuńka nie ma wysokości nie do pokonania i oczywiście szkoli młode pokolenie czyli Feliksa.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie gru 26, 2010 18:37 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

horacy 7 pisze:Dwie bombki zbite,choinki w tym roku nawet nie próbowałam ubierać bo w ubiegłym roku dwa razy zbierałam ją z podłogi.Teraz rozbierają stroik który stoi na witrynie ,ale dla mojego Niuńka nie ma wysokości nie do pokonania i oczywiście szkoli młode pokolenie czyli Feliksa.

Ha! Moje też gałęzie ze stroika rozciągają po mieszkaniu :twisted: Bombek ani choinki nawet nie próbowałam :ryk:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie gru 26, 2010 19:38 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

To moje wyjątkowo grzeczne 8O Choinka już drugi rok z rzędu stoi nienaruszona :lol:
po_prostu_kaska

Post » Nie gru 26, 2010 22:17 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

po_prostu_kaska pisze:To moje wyjątkowo grzeczne 8O Choinka już drugi rok z rzędu stoi nienaruszona :lol:

Pozazdrościć Ci trzeba mądrych kotów ,ja też tak miałam ale dwa lata temu,od kiedy przybył Niuniek skończyło się .Ostatnio jeszcze Marley go podszkolił w skakaniu na wysokości i nie ma teraz niedostępnego miejsca.Jak były dwa to dopiero był duet,całe szczęście ,że Felek tak wysoko na razie nie skacze.A nazwałam go Niuniek bo to taka bida była jak go zabrałam ,spokojny ,cichutki i masz teraz babo prawdziwego Niunia.

horacy 7

Post » Pon gru 27, 2010 17:30 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Dzisiaj ogłoszenia Felusia poszły w świat.

Cat Angel - bardzo dziękuję :)

Felusiu, trzymam kciuki :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon gru 27, 2010 19:33 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Kasiu dziękujemy razem z Felusiem.

horacy 7

Post » Wto gru 28, 2010 15:36 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Jest chętny domek dla Felusia w Lidzbarku Warmińskim ,zobaczymy co z tego wyniknie.

horacy 7

Post » Wto gru 28, 2010 18:48 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

To ja sobie po cichu potrzymam :ok:

Cieszę się, że jest jakiś odzew na ogłoszenia :D
po_prostu_kaska

Post » Wto gru 28, 2010 19:06 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Tak potrzymamy i poczekamy.

horacy 7

Post » Wto gru 28, 2010 22:45 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

8O już ktoś dzwonił 8O

no to :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto gru 28, 2010 23:17 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Tak :)

Kontaktowała się Pani jak dobrze pamiętam z ogłoszenia na Szerloku. Niech to będzie dobry znak i Feluś znajdzie swoje miejsce na ziemi :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 29, 2010 11:12 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Feluś czeka i rośnie to najmniej wybredny kot z wszystkich jakie są ,zjada wszystko co dostanie i zje jeszcze reszte wybrednym coś ostatnio rezydentom.Kasiu dzisiaj do nowego domku pojedzie drugi rudzielec ,do pani weterynarz do Olsztyna .Domek trafił na niego poprzez Twoje ogłoszenie .Dziękujemy bardzo.

horacy 7

Post » Śro gru 29, 2010 11:17 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

horacy 7 pisze:Kasiu dzisiaj do nowego domku pojedzie drugi rudzielec ,do pani weterynarz do Olsztyna .Domek trafił na niego poprzez Twoje ogłoszenie .Dziękujemy bardzo.

No to bardzo się cieszę :lol: Maluszek oswoił się czy nowy domek już tym się zajmie?

A jak z tym rudaskiem spod firmy?

No i oczywiście ogromne kciuki :ok: za Felusia. Niech i to kocie dziecko znajdzie szybciutko swoich Dużych.
po_prostu_kaska

Post » Śro gru 29, 2010 14:33 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Rudasek mniej się już boi i trafi do doświadczonego domku i resztą zajmie się nowy dom.O drugiego dowiem się dzisiaj bo osoba u której był sama też go ogłosiła i nie wiem czy ma już dom.

horacy 7

[poprzednia][następna]