PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE WĄTKU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 20:39 Re: Przygarnelam dzis kotke a moj kot nieszczepiony!!!!!!!!

To nawet nie chodzi o nadmiar obowiazkow Ja chyba poprostu mam dola :oops:

panda5

Od: Sob gru 18, 2010 20:45

Post » Wto gru 28, 2010 20:42 Re: Przygarnelam dzis kotke a moj kot nieszczepiony!!!!!!!!

Uuuu, na to tylko jedna rada- kot na kolana i głaskać aż reka zemdleje.
Naprawdę lepiej jest dwom niż jednemu- kicie nadmiar energii zużyją na siebie a do ludzia na głaski. Dasz radę. Daj sobie trochę czasu.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto gru 28, 2010 22:07 Re: Przygarnelam dzis kotke a moj kot nieszczepiony!!!!!!!!

No, panda.
Dosyć tego jojczenia.

Weź sobie książkę i idź do łazienki, weź tam nowa kotkę i kuwetę.
I siedźcie tam do skutku.
Koteczkę co i raz wsadzaj do kuwety i bierz jej łapkę w rękę i tą jej łapką grzeb w żwirku.
Załapie moment, nie ma siły.

Za 10 dni to będzie przyszły czwatrek, nie ten pojutrze.
zatem w przyszły czwartek zdajesz nam relacje ze szczepienia.
Żadnego że mi ciężko i ze nie dam rady.
Dwa koty to wspaniały komplecik, nie bądź frajerka i nie rezygnuj z tego.

A mała musi spać. Ona moze tak spać nawet kilka dni.
No.

Kciukam za Ciebie.
Jakbyś miała jakieś wątpliwości pisz, będziemy pomagać.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro gru 29, 2010 0:01 Re: Przygarnelam dzis kotke a moj kot nieszczepiony!!!!!!!!

panda5 pisze:To nawet nie chodzi o nadmiar obowiazkow Ja chyba poprostu mam dola :oops:

No wiesz co. 8O Jak wpadniesz do mnie następnym razem to pozwolę Ci posprzątać kuwety zamiast tylko głaskać koty. Na pewno potem docenisz ilość obowiązków przy dwóch kotach. :mrgreen:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Śro gru 29, 2010 0:20 Re: Przygarnelam dzis kotke a moj kot nieszczepiony!!!!!!!!

Panda, jesteś z Bydgoszczy???

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro gru 29, 2010 21:21 Re: Przygarnelam dzis kotke a moj kot nieszczepiony!!!!!!!!

Witam serdecznie szczegolnie pania Mirke :) Oczywiscie ze moge posprzatac kuwety i nie w tym rzecz ze jestem osoba leniwa Aktualnie nie moge miec dwoch kotow z innych powodow o ktorych na forum mowic nie bede Dzis mala Figa jest juz w dobrym domu a pozniej bedzie w jeszcze lepszym Bede ja w miare mozliwosci wspierala finansowo Tyle moge w tej chwili zrobic Dziekuje wszystkim ktorzy mnie wspierali Dobre slowa tez sie licza Ciesze sie ze uratowalam jej zycie i zrobilabym jeszcze raz to samo Niestety nie moge jej zatrzymac Tak sie nieszczesliwie zlozylo Moze za jakis czas moja sytuacja sie unormuje Kazdy robi tyle ile moze w danej chwili Jeszcez raz wszystkim dziekuje za pomoc szczegolnie pani Mirce i pani Malgosi :1luvu:

panda5

Post » Pon sty 31, 2011 20:01 Re: Przygarnelam dzis kotke a moj kot nieszczepiony!!!!!!!!

Dla osob ktore mnie wspieraly -Figa jest w domu stalym Mieszka z kotka w tym samym wieku i psem Jest juz po pierwszym szczepieniu Czeka na drugie i niedlugo sterylizacja W przyszlym tygodniu ja odwiedze Ponadto moj kot juz po pierwszym szczepieniu ,w czwartek drugie i wszystkie wyniki krwi zrobione W czwartek odbieram wyniki :1luvu: Na pewno sie kiedys dokocimy bo Gucio lubi inne koty :ok: Pozdrawiam

panda5

Post » Pon sty 31, 2011 23:07 Re: Przygarnelam dzis kotke a moj kot nieszczepiony!!!!!!!!

Świetne wiadomości :ok:
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

Post » Czw lut 03, 2011 19:44 Re: Przygarnelam dzis kotke a moj kot nieszczepiony!!!!!!!!

No i gdzie te wyniki :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lut 03, 2011 19:57 Re: Przygarnelam dzis kotke a moj kot nieszczepiony!!!!!!!!

Tak jak pisalam leu 4,4 20 stycznia a dzis 3,9 Inne wyniki w normie Objawow zadnych negatywnych oprocz troche zmniejszonego apetytu nie ma Wet stwierdzil ze cos z gardlem wczoraj i dal antybiotyk Jutro mam znow jechac na zastrzyk i wtedy mowil ze bedzie robic nastepne testy Ale niczego nie mogl powiedziec wiecej Spotkalas sie z czyms takim?

panda5

Post » Nie lut 06, 2011 11:33 Gucio )))

Gucio nie ma zadnych innych obajawow oprocz leu Dostaje antybiotyk i leki wzmacniajace Do czwartku Potem po okolo tygodniu badanie i jesli wszystko bedzie ok szczepienie :D Powinnam wtedy zmienic temat watku Gucio zaszczepiony :ok:

panda5

[poprzednia]