Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 20:46 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

Caragh pisze:
OKI pisze:Wytłumacz to tym kotforom :twisted:

Ale to TY je zmuszasz, niedobra, do cpania :evil: :twisted: :twisted:

A nienienie... wcale nie muszą przychodzić :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto gru 28, 2010 21:05 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

OKI pisze:A nienienie... wcale nie muszą przychodzić :twisted:

No nie musza, Ty przyjdziesz do nich :twisted: :ryk: :ryk:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto gru 28, 2010 21:12 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

Caragh pisze:
OKI pisze:A nienienie... wcale nie muszą przychodzić :twisted:

No nie musza, Ty przyjdziesz do nich :twisted: :ryk: :ryk:

Z kocimiętką?! 8O W życiu :twisted:
Same lecą, jakby michę poczuły :lol:

OKI

Post » Wto gru 28, 2010 21:14 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

Taciunia drapaczkiem zachwycona! To one już dwa mają! Śliczny drapak! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 28, 2010 21:16 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

Powiedzmy, że dwa :roll: W zasadzie jeden i resztkę :lol:
Tylko na resztce do drapania więcej, a z kimaniem były kłótnie... trzeba gdzieś resztkę umieścić :roll:

OKI

Post » Wto gru 28, 2010 21:19 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

OKI pisze:Z kocimiętką?! 8O W życiu :twisted:

Taaa, taaa, sie tlumacz :twisted: :twisted: :twisted:

Zainspirowana Twoim nowym drapaczkiem, postanowilam mojemu Diablowi tez kupic, ale zupelnie nie wiem jak sie zabrac za wybor :roll: Mam 20 aukcji pootwieranych i nie wiem :roll: Wiem tylko,ze musi byc w miare maly, bo nie mam go gdzie postawic za bardzo :mrgreen: i wystarczyc na jednego kota. Jakies sugestie, porady? :mrgreen: :mrgreen: Czym sie kierowalas przy zakupie Twojego?
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto gru 28, 2010 21:20 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

A u Pańci w łóżeczku to nie łaska?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto gru 28, 2010 21:24 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

Caragh pisze:
OKI pisze:Z kocimiętką?! 8O W życiu :twisted:

Taaa, taaa, sie tlumacz :twisted: :twisted: :twisted:

Zainspirowana Twoim nowym drapaczkiem, postanowilam mojemu Diablowi tez kupic, ale zupelnie nie wiem jak sie zabrac za wybor :roll: Mam 20 aukcji pootwieranych i nie wiem :roll: Wiem tylko,ze musi byc w miare maly, bo nie mam go gdzie postawic za bardzo :mrgreen: i wystarczyc na jednego kota. Jakies sugestie, porady? :mrgreen: :mrgreen: Czym sie kierowalas przy zakupie Twojego?

Promocją w Zoo+ :mrgreen:
A tak poza ceną, to też wymiarami i stabilnością na tyle, na ile ją widać ze zdjęcia :roll:
Ogólnie przymierzam się do poważniejszego zakupu za jakiś czas i chciałam przetestować taki z budkami i inszymi bajerami za w miarę rozsądne pieniądze :roll: Żeby nie zapłacić np. za 5 ekstra budek, jeśli miałoby się okazać, że kotecki mają je w dupeckach :twisted:

OKI

Post » Wto gru 28, 2010 21:26 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

kocurzyca41 pisze:A u Pańci w łóżeczku to nie łaska?

Co nie łaska? U pańci to w nocy, jak się nie wierci zbytnio :twisted: A w ciągu dnia trzeba mieć opcje :twisted:
A jakoś one tak się nie lubią, że jak w łóżku - to wszystkie, jak na drapaku - to też chętnie wszystkie... i awantura gotowa :lol:

OKI

Post » Wto gru 28, 2010 21:29 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

OKI pisze:Promocją w Zoo+ :mrgreen:
A tak poza ceną, to też wymiarami i stabilnością na tyle, na ile ją widać ze zdjęcia :roll:
Ogólnie przymierzam się do poważniejszego zakupu za jakiś czas i chciałam przetestować taki z budkami i inszymi bajerami za w miarę rozsądne pieniądze :roll: Żeby nie zapłacić np. za 5 ekstra budek, jeśli miałoby się okazać, że kotecki mają je w dupeckach :twisted:

No tos mi pomogla :twisted: :twisted:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto gru 28, 2010 21:31 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

Ta kto się czubi ten się lubi :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto gru 28, 2010 21:35 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

Tyle Ciotek tu zaglada, poradzcie cos ObrazekObrazekObrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto gru 28, 2010 21:36 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

Caragh pisze:
OKI pisze:Promocją w Zoo+ :mrgreen:

No tos mi pomogla :twisted: :twisted:

No co? Przeca piszę, że miał być w miarę tani, stabilny i z tyloma bajerami, ile wejdzie za małą kasę :mrgreen:
Aaaa, jeszcze miał być łatwy w przesuwaniu, bo chciałabym sufitowy, tylko miejsce muszę takie znaleźć, gdzie i mi, i kotom będzie pasowało :lol: No i przy sprzątaniu też się łatwość ślizgu liczy :mrgreen:

OKI

Post » Wto gru 28, 2010 21:39 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

Caragh pisze:Tyle Ciotek tu zaglada, poradzcie cos ObrazekObrazekObrazek

Ale co doradzić? Powiedz, ile masz miejsca (bo "mało" to pojęcie względne), jaką kwotę chcesz dać (patrz poprzedni nawias) itd. to coś pokombinujemy, bo tak, że mały i tani, to proszę http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... 0_cm/49277
jest mały i tani...
co najwyżej kot Cię śmiechem zabije :mrgreen:

OKI

Post » Wto gru 28, 2010 21:44 Re: Wariatkowo 6. Nie ma skutecznej terapii ;) foty od s. 45

OKI pisze:Ale co doradzić? Powiedz, ile masz miejsca (bo "mało" to pojęcie względne), jaką kwotę chcesz dać (patrz poprzedni nawias) itd. to coś pokombinujemy, bo tak, że mały i tani, to proszę http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... 0_cm/49277
jest mały i tani...
co najwyżej kot Cię śmiechem zabije :mrgreen:

8O :ryk: Ale mnie sie ten z linka akurat podoba, nie wiem jak kotu,nie widzial :mrgreen: :ryk:
Nie moze byc wysoki (gora 120cm) przede wszystkim, lepszy na szerokosc zeby szedl. No tani zeby byl :mrgreen: 130-150 gora :mrgreen:

edit:
A jakie obicie lepsze? Pluszowe czy sztruksowe na przyklad? :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh