1) Faktury od weterynarzy i za zakupy karmy oraz żwiru realizujemy w ostatnim tygodniu każdego miesiąca (skan nie jest już podstawą do zrealizowania przelewu a przelewy muszą być dokonane w trakcie 15 dni od wystawienia faktury)
2) Opisane na odwrocie faktury trafiają do Sabiny do ostatniego dnia miesiąca wraz z umowami adopcyjnymi
3) Opis faktur, bez skanu wysyłacie mi na maila (nr faktury, data, kwota, za co, z jakiego subkonta), jeśli ktoś ma kilka faktur wysyła mi wszystkie opisy w jednym mailu
4) Faktury od weterynarzy muszą trafić do Sabiny również z takim opisem: 1) leczenie kotów: kwota (tylko samo leczenie z zabiegami, odrobaczaniem i odpchlaniem bez kastracji i sterylizacji), 2) sterylizacje: ilość, 3) kastracje: ilość
5) Każdy wolontariusz fundacji prowadzi własny spis kotów wyleczonych, wysterylizowanych i wykastrowanych (oddzielnie tych które są finansowane z pieniędzy fundacyjnych jak i tych na które środków nie starczyło i trzeba było zapłacić z własnych środków)
6) spotkania będą się odbywać w połowie i na koniec miesiąca
7) Pod koniec miesiąca będziemy zdawać relację z wykonanych akcji i interwencji na stronę internetową
Dziewczyny jeśli o czymś zapomniałam dopiszcie!