WRO Kot mnie sobie przywłaszczył.. FOTY - szukamy DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 14:19 Re: Kot mnie sobie przywłaszczył.. FOTY :)

ładny kociak :-) :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto gru 28, 2010 16:09 Re: Kot mnie sobie przywłaszczył.. FOTY :)

Co nowego u Kota i jego własności?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto gru 28, 2010 16:24 Re: Kot mnie sobie przywłaszczył.. FOTY :)

Mam pytanie do osób z Wro - czy ktoś z Was byłby w stanie przetrzymać u siebie persa Filca od dnia 31.12.2010 do dnia 02.01.2011?

To są raptem trzy dni, nawet niecałe, dwa i trochę. Bo jest problem :( Jest bardzo fajny dom dla niego w Bielsku Białej, ludzie są ze mną non stop w kontakcie i nie mogą się kota doczekać. Kot może być odebrany ze schroniska dopiero 31 grudnia, ani chwili wcześniej :( Transportem mogę się zająć dopiero 2 stycznia, tak się z resztą umówiłam z domkiem. Problemy robi schron - nie przetrzyma go ani dnia dłużej niż tylko do 31 grudnia i wyda pierwszej osobie, która się po niego zgłosi (a pytań o niego jest sporo, w końcu to pers :evil: ). Jeżeli ma trafić w fajne i odpowiedzialne ręce, to muszę 31 grudnia z samego rana wyciągnąć go ze schronu, ale pojęcia nie mam, co z nim zrobić do 2 stycznia :(

Info dostałam drogą nieoficjalną, nie piszę na SchronWro, żeby nikt nie miał potem problemów w pracy :oops:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw gru 30, 2010 14:39 Re: Kot mnie sobie przywłaszczył.. FOTY :)

MaryLux pisze:Co nowego u Kota i jego własności?

Bambo czuje się coraz lepiej :ok: Na początku pobytu u mnie, kilka dni prawie całe przespał. Później zaczął domagać się wypuszczenia "na pokoje". Widzę, że teraz zaczyna już się rozglądać jakby tu się wydostać poza mieszkanie :roll: A to koło drzwi krąży, a to łapką w szybę postuka..
Dlatego wczoraj po konsultacji u weta postanowiliśmy wykastrować jegomościa :twisted: Po infekcji nie ma już śladu, węzły chłonne malutkie. Chore jest już tylko jedno oko. Wprawdzie nie ma widocznej ranki, ale wet podejrzewa zadrapanie podczas jakiejś kocurzej walki. Zatem kropimy i czekamy na wyleczenie oczka oraz spadek smrodliwości sioo.
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Nie sty 02, 2011 21:55 Re: Kot mnie sobie przywłaszczył.. FOTY :)

Coś tutaj cichutko :( a u Babmbo wręcz przeciwnie :twisted: Chłopak czuje się świetnie, o kastracji już zapomniał. Wreszcie skończyło się też znaczenie terenu :piwa: (obawiałam się, że nawyk może mu pozostać, ale na szczęście już nie pryska). Niestety wraz z lepszym samopoczuciem nasiliło się proszenie o wyjście na dwór. Bambo drapie w szyby, stoi pod drzwiami, momentalnie wyczuwa, kiedy wietrzymy któryś z pokoi.. Muszę mu koniecznie znaleźć dom wychodzący w spokojnej okolicy. Inaczej będę musiała wypuszczać go koło domu, a to nie jest miejsce przyjazne dla kotów :cry:

Pamiętacie jak nazywa się wątek, albo użytkownik, który za niewielką opłatą robi ogłoszenia na wielu portalach?

I nowe zdjęcia Bambisia:
Obrazek
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Post » Nie sty 02, 2011 22:33 Re: Kot mnie sobie przywłaszczył.. FOTY :)

Agita pisze:Pamiętacie jak nazywa się wątek, albo użytkownik, który za niewielką opłatą robi ogłoszenia na wielu portalach?

CatAngel: viewtopic.php?f=27&t=117559&start=315
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto sty 04, 2011 15:13 Re: Kot mnie sobie przywłaszczył.. FOTY :)

MariaD, dzięki za info :)

Bambo dzisiaj pierwszy raz od kiedy jest u mnie na tyle się wyluzował, że zaczął beztrosko bawić się papierkiem i skakać jak mały kociak :ok: A mały to on nie jest :lol:
Wczoraj z kolei nie bał się wylegiwać u mnie w objęciach na łóżku :) Do tej pory raczej nie odważył się wskakiwać na kanapy i łóżka.. O tak sobie leżeliśmy:
Obrazek

Niestety dalej zawodzi i "prosi" o wypuszczenie na ulicę. Zdecydowanie przydałby mu się domek z bezpiecznym ogrodem. Niedługo będzie miał piękne ogłoszenia od CatAngel. A ja podjęłam pierwsze próby bannerkowe - oto wynik:

Obrazek

Proszę, wklejcie go do podpisu :kotek:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121649][img]http://img407.imageshack.us/img407/3324/bambobaner.gif[/img][/url]
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

[poprzednia]