_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
babajaga pisze:Józefino z dzikami jest Forest Camera, po estońsku Metsakaamera
Tak, tylko one chyba później wychodzą Ja u nas w lesie tylko pełno śladów dzików w dzień widziałam. I zryte pokrzywy A tato kiedyś poszedł po kij do szczotki (ze czterdzieści lat temu) i noc na drzewie spędził albo uciekł - bo go pogoniły - już nie pamiętam
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
A ja może będę mało oryginalna, ale co jakiś czas kupuję kubek z kotem
Kubki z owcami zaczęłam zbierać, jak jeszcze o kotku mowy nie było. A że imieniny i urodziny dwa razy do roku to same wiecie A na Gwiazdkę dopiero pierwszy raz dostałam
Żebyście sobie nie myślały, że mnie nie ma . Ja jestem, jestem, tylko tak troche cichaczem, bo pisac ani myśleć mi głowa nie chce, to sobie tak podczytuję wszędzie tylko