Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Wczoraj odsypiałam święta i całe popołudnie do nocy przespałam podobnie, jak ciocia Erin złożywszy się na kanapie pod kocykiem.
jasdor pisze:Młodzież nadrabia jakieś grafiki i obraz, i dłubie w linoleum dłutkiem żeby na zaliczenie sie wyrobić. Po nowym roku sytuacja całkiem wróci do normy, tylko w lusterku coraz gorzej
SecretFire pisze:jasdor pisze:Młodzież nadrabia jakieś grafiki i obraz, i dłubie w linoleum dłutkiem żeby na zaliczenie sie wyrobić. Po nowym roku sytuacja całkiem wróci do normy, tylko w lusterku coraz gorzej
Tego nie rozumiem.![]()
Twoja corka juz pojeczala precz? Tydzien tak szybko mija, ze nie wiem co. Musze isc jutro na lacza po ostatnie zakupy na Sylwestra. Przyjaciolka zostaje u mnie na noc, bedzie chyba wesolo.
jasdor pisze:Witam drogie Panie w Nowym 2001 Roku :piwa:
Niech Wam ten nowy rok pod każdym względem lżejszy będzie, niech Wam przyniesie dużo radości, nowe znajomości względem serca, jak która w potrzebie, niech portfele sie nie domykają z nadmiaru gotówki, a konta bankowe pęcznieją
Waszym kotom - żeby micha zawsze była wypełniona po brzegi, żeby zdrowie w pełni dopisywało, żeby nigdy nie zabrakło ciepłego kącika do spania i rąk do przytulania i głaskania.
A jak chcecie sobie powspominać czasy studenckie wpadnijcie na chwile do akademika w Łodzi ---->
http://img841.imageshack.us/g/dsc02632jo.jpg/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 96 gości