H2E2 cz.II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 14:34 Re: H2 i E2 cz.II

Erin, ja kiedyś znałam takiego, co po zdradzie przez żonę usiłował podbudować swoje ego i nawet kasjerkę w sklepie musiał podrywać :evil: Do mnie słodkie oczka a potem wypiął się, że to tylko przyjaźń była. Był też taki, co to nieważne jaka, byle kobieta/żona już była. Oj, z facetami to rzeczywiście chyba jak z kiblem... :roll:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto gru 28, 2010 14:36 Re: H2 i E2 cz.II

Wiem Erin, wiem

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto gru 28, 2010 14:39 Re: H2 i E2 cz.II

sunshine pisze: Oj, z facetami to rzeczywiście chyba jak z kiblem... :roll:

Boskie powiedzonko :mrgreen: Gnój, syf i malaria :mrgreen:
Oczywiście, zdarzają się wyjątki. Tylko oni to z gatunku dinozaurów - już na wymarciu :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 28, 2010 14:42 Re: H2 i E2 cz.II

shalom pisze:Też jestem trochę nieśmiała :oops:

A to witajcie w klubie :P

Kurcze no, ledwo się przywitałam na nowym wątku a tu już 6 stron nastukane! Kiedy ja to przeczytam? :evil: :P

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Wto gru 28, 2010 14:42 Re: H2 i E2 cz.II

Nienadążam bo się pakuję :twisted: oj widzę że teraz zmowa przeciwko facetom i dzieciom :lol: no tak, jak kobieta nie chce mieć dzieci bo nie bo to wokół gormadzą się matki polki co to chętnie cię ukrzyżują, rodzice i dziadkowie błagają o litość, nazywaja Cię egoistką albo oziębłą. A to takie proste że ktoś może zupełnie nie chcieć.
A ja jakoś na nadmiar wielbicieli nigdy nie narzekałam :oops:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Wto gru 28, 2010 14:43 Re: H2 i E2 cz.II

sunshine pisze:Ale ja bardziej, zapewniam Shalom. w nowym towarzystwie stoję z boku i wszystkich obserwuje.

To ja jeszcze bardziej, bo nawet w starym towarzystwie często siedzę cicho 8)

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Wto gru 28, 2010 14:45 Re: H2 i E2 cz.II

shalom pisze:Nienadążam bo się pakuję :twisted: oj widzę że teraz zmowa przeciwko facetom i dzieciom :lol: no tak, jak kobieta nie chce mieć dzieci bo nie bo to wokół gormadzą się matki polki co to chętnie cię ukrzyżują, rodzice i dziadkowie błagają o litość, nazywaja Cię egoistką albo oziębłą. A to takie proste że ktoś może zupełnie nie chcieć.
A ja jakoś na nadmiar wielbicieli nigdy nie narzekałam :oops:

ja nic nie mówięObrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto gru 28, 2010 14:46 Re: H2 i E2 cz.II

Erin pisze:
sunshine pisze: Oj, z facetami to rzeczywiście chyba jak z kiblem... :roll:

Boskie powiedzonko :mrgreen: Gnój, syf i malaria :mrgreen:
Oczywiście, zdarzają się wyjątki. Tylko oni to z gatunku dinozaurów - już na wymarciu :wink:

Ja to myślałam o tym, że albo zajęte albo nasrane...

sunshine

Post » Wto gru 28, 2010 14:46 Re: H2 i E2 cz.II

Shalom, ja też nie. Ale jak się trafił jakiś, to jeden bardziej p... od drugiego :roll:
A ten ostatni (żonaty :!: ) to mnie zniechęcił do tego gatunku na bardzo długo.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 28, 2010 14:51 Re: H2 i E2 cz.II

No w sumie... jak przejrzę nieliczne stado wielbicieli to z każdym coś było nie tak, jeden nawet kiedys na obozie terroryzował wszystkich a mi słał listy miłosne czytane na głos na apelu :oops: 8O a teraz ten mój H też taki do końca poukładany i normalny nie jest, na pewno nie jest łatwy we wspólnym życiu :roll:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto gru 28, 2010 14:52 Re: H2 i E2 cz.II

Oj, Shalom co ja się nasłuchałam na temat mojej oziębłości, egoiźmie i że mi przejdzie :roll: Na dodatek nie mogę się odezwać jak widzę, że teściowie szkodzą swoim wnukom, bo jak nie mam swoich to się nie mogę znać :evil: Jak będę miała swoje to dopiero zobaczę :evil: A co to ja do rzeki muszę wejść, żeby wiedzieć, że woda mokra? 8O

sunshine

Post » Wto gru 28, 2010 14:57 Re: H2 i E2 cz.II

sunshine pisze:Oj, Shalom co ja się nasłuchałam na temat mojej oziębłości, egoiźmie i że mi przejdzie :roll: Na dodatek nie mogę się odezwać jak widzę, że teściowie szkodzą swoim wnukom, bo jak nie mam swoich to się nie mogę znać :evil: Jak będę miała swoje to dopiero zobaczę :evil: A co to ja do rzeki muszę wejść, żeby wiedzieć, że woda mokra? 8O

Dokładnie. Ja chyba raczej kiedyś bym chciała mieć dzieci, ale nie mam problemu ze zrozumieniem że niektórzy nie. To takie trudne? może być trudne dla partnera ale co innym do tego? ja narazie muszę rozumieć że mój H jeszcze długo nie będzie miał ochoty na ślub i dzieci-jeśli w ogóle kiedyś będzie miał. I jeszcze muszę rozumieć, ze ma swoją jaskinię do której często ucieka.
Ja z kolei chciałabym być jeśli matką to aktywną-nie chodzi mi o imprezy itd, bo to nie dla mnie, ale chciałabym w ciaży chodzić po górach, z niemowlakiem chodzić po górach, zostawiać dziecko pod opieką i mieć dzień tylko dla siebie, realizować sie zawodowo i mieć czas na swoje pasje- i z tym też otoczenie ma problem :roll: no bo co to za matka która nie siedzi w domu non stop i nie widzi pasji w sprzątaniu i prasowaniu? wyrodna tylko może chcieć mieć życie poza dzieckiem
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto gru 28, 2010 15:04 Re: H2 i E2 cz.II

shalom pisze:wyrodna tylko może chcieć mieć życie poza dzieckiem
nie to już tak nie jest

ja myślę, nie krzyczcie na mnie za bardzo,
Obrazek
że o ile mogę z łatwością zrozumieć, że ktoś nie chce mieć dzieci
i nie wydaje mi się to dziwne

to jednak własne wnuki są przedłożeniem mnie
i jeśli one będą mieć wnuki
to i ja jakoś żyć będę

więc już dużo trudniej byłoby mi się pogodzić z tym, że moje dzieci nie będą miały dzieci

bo to jest konflikt ich wyboru, z moją nadzieją na wieczne życie
w moich zstępnych

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto gru 28, 2010 15:05 Re: H2 i E2 cz.II

A już komentarze rodziny, ze już czas doprowadzaja mnie do szału, juz czas sformalizować związek, już czas produkować dzieci :evil: No pewnie, zrobię sobie nawet 3 jak tylko będą mi dawać na nie kase, przychodzić się nimi opiekować jak będę na zajęciach i w ogóle przejmą moje obowiązki :evil: A najbardziej wkurza mnie wujek którego córka w wieku 16 lat wpadła, no i skoro ona już ma dziecko to na mnie też czas :evil: tylko w łeb dać...
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Wto gru 28, 2010 15:06 Re: H2 i E2 cz.II

Masz rację Shalom. U nas pokutuje obraz Matki- Polki. A ja już nie mam siły ani zdrowia by przejść ciążę, raczkowanie i bunt dziecka. Poza tym z moją przeszłością chyba nie powinnam brać odpowiedzialności za cudze życie, wpajanie wartości. I też mnie wkurza, gdy ktoś próbuje układać mi życie. Od nikogo nie oczekuję, że bedzie podzielał mój światopogląd. Wiec dlaczego inni tego oczekują ode mnie? 8O Ja zawsze pytam: a co, sponsorujesz wychowanie?
Ty też będziesz miała niełatwo :?

sunshine

[poprzednia][następna]