Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Ja dostałam link do pewnego zdjęcia gdzie jest ten mały chłopczyki osoba która ponoć kreciła film... eszystko jest w wydarzeniu na FB
FB tak sprawę rozniosło
po internecie, że zamierzyli jego profil na Naszej-Klasie i Facebook'u
także mają jego namiary(przypomnę sytuację z kotkiem wydmuchiwanym z pompy-w ten sam sposób sprawca został złapany-dzieki internetowi)
![]()
Ludzie z FB zbombardowali UWAGA-TVN, inne stacje, gazety mail'ami(nawet dziewczyny tutaj linki dodały) także kwestia chwili jak go złapią.
Zofia&Sasza pisze:Oni to dziecko skrzywdzili tak samo, jak kota. Przecież taki maluch nie rozumie jeszcze, co dobre, a co złe...
Edytka1984 pisze:Zofia&Sasza pisze:Oni to dziecko skrzywdzili tak samo, jak kota. Przecież taki maluch nie rozumie jeszcze, co dobre, a co złe...
o i święte słowo
nikt temu dziecku nie uświadomił,że tak nie WOLNO
że zwierzak czuje,myśli ,potrzebuje jak człowiek
CatAngel pisze:Ja dostałam link do pewnego zdjęcia gdzie jest ten mały chłopczyki osoba która ponoć kreciła film... eszystko jest w wydarzeniu na FB
FB tak sprawę rozniosło
także mają jego namiary(przypomnę sytuację z kotkiem wydmuchiwanym z pompy-w ten sam sposób sprawca został złapany-dzieki internetowi)
![]()
Ludzie z FB zbombardowali UWAGA-TVN, inne stacje, gazety mail'ami(nawet dziewczyny tutaj linki dodały) także kwestia chwili jak go złapią.
Zofia&Sasza pisze:Edytka1984 pisze:Zofia&Sasza pisze:Oni to dziecko skrzywdzili tak samo, jak kota. Przecież taki maluch nie rozumie jeszcze, co dobre, a co złe...
o i święte słowo
nikt temu dziecku nie uświadomił,że tak nie WOLNO
że zwierzak czuje,myśli ,potrzebuje jak człowiek
Moim zdaniem warto by zawiadomić organizacje praw dziecka. Nie wiem jakie, nie znam się. Oni mogą mieć większą siłę przebicia niż kociarze, a wsparcie się przyda. Do Rzecznika Praw Dziecka na pewno warto to wysłać.
Edytka1984 pisze:CatAngel pisze:Ja dostałam link do pewnego zdjęcia gdzie jest ten mały chłopczyki osoba która ponoć kreciła film... eszystko jest w wydarzeniu na FB
FB tak sprawę rozniosło
![]()
za takie wybryki to powinny być ukarani i rodzice,dziecko,opiekunowi itp
po prostu tak nie można..litości ludzie
ja wiem jedni wolą pomagać zwierzętom,inni ludziom ,ale jeśli człowiek krzywdzi zwierzę coś jest nie tak
widocznie ten dzieciak się bardzo nudził ....wiele miałam styczności z dzieciaczkami i naprawdę wiem,że można od małego wpajać co wolno co nie jak należy postępować itp
Edytka1984 pisze:to jedyne podstawowe wyjście dla dziecka - to badania w poradni psychologiczno - pedagogicznej ( z udziałem pedagoga bądź psychologa szkolnego)
Edytka1984 pisze:to jedyne podstawowe wyjście dla dziecka - to badania w poradni psychologiczno - pedagogicznej ( z udziałem pedagoga bądź psychologa szkolnego)
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 132 gości