Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PowrotEgzekutora pisze:Edytka1984 pisze:jeśli od małego dziecko nie dostrzega błędów będzie je popełniał całe życie
Po twoim wpisie wnioskuję, że kot, to jedyne stworzenie, nad którym sprawowałaś kiedykolwiek opiekę. Nie masz pojęcia o wychowywaniu dzieci, nie znasz ich, więc się nie wypowiadaj w temacie, bo atakujesz NIEWINNE, BEZBRONNE dziecko >:[
Zofia&Sasza pisze:Ludzie, ja go do ignorów wrzuciłam, a Wy cytujecieMiejcie zlitowanie...
Zofia&Sasza pisze:Ludzie, ja go do ignorów wrzuciłam, a Wy cytujecieMiejcie zlitowanie...
CatAngel pisze:Zofia&Sasza pisze:Ludzie, ja go do ignorów wrzuciłam, a Wy cytujecieMiejcie zlitowanie...
DokładnieNie reagujmy
![]()
W sumię nie wiem czemu, ale jak Egzekutor piszE to widze tylko PUSTE POSTY![]()
PowrotEgzekutora pisze:Po twoim wpisie wnioskuję, że kot, to jedyne stworzenie, nad którym sprawowałaś kiedykolwiek opiekę. Nie masz pojęcia o wychowywaniu dzieci, nie znasz ich, więc się nie wypowiadaj w temacie, bo atakujesz NIEWINNE, BEZBRONNE dziecko >:[
Edytka1984 pisze:CatAngel pisze:Zofia&Sasza pisze:Ludzie, ja go do ignorów wrzuciłam, a Wy cytujecieMiejcie zlitowanie...
DokładnieNie reagujmy
![]()
W sumię nie wiem czemu, ale jak Egzekutor piszE to widze tylko PUSTE POSTY![]()
Ja już się zamykam![]()
mnie jakoś łatwo sprowokować
mziel52 pisze:Troll zrobił swoje. I skupił uwagę na sobie, zamiast na autorze filmiku i podejmowanych przeciw niemu działaniach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek, Silverblue i 316 gości