CatAngel pisze:Czy tu ktoś coś pisał
Nic nie zuważyłam...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piccolo pisze:mam prosbę o nie odpowiadanie na posty egzekutora a jedynie zgłaszanie ich do moda.
Inaczej zrobi się tu totalne bagno.
piccolo pisze:mam prosbę o nie odpowiadanie na posty egzekutora a jedynie zgłaszanie ich do moda.
Inaczej zrobi się tu totalne bagno.
PowrotEgzekutora pisze:Wiecie, że mam w domu malutką, słodką kotkę? I co wy na to? Kocham ją. Zdziwione? Hmmm?
Agn pisze:egzekutor pisze:Więcej, niż wy wszystkie na puszki i styropiany dla darmozjadówPrzez takich jak wy nienawidzę kotów. Dokarmiacie te śmierdzące stworzenia i jednocześnie przechodzicie obojętnie obok cierpiących ludzi. To jest dopiero chore.
A ja przez takich jak ty nie pomagam ludziom. Nie ma po co.
PowrotEgzekutora pisze:Edytka1984 pisze:PowrotEgzekutora pisze:Wiecie, że mam w domu malutką, słodką kotkę? I co wy na to? Kocham ją. Zdziwione? Hmmm?
a ja mam słonia w karafce![]()
![]()
Za wąsko myślisz, bu móc pojąć to, co oczywiste. Mam śliczną, farbowaną, wielokolorową kotkę w domu. Właśnie śpi przylepiona do mnie. Kiedy ją głaskam, rozciaga się, ziewa wyciągając pazurki i mruczyCałkiem serio ciotko klotko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Silverblue i 209 gości