kiche_wilczyca pisze:trzeba poczekac na moderatora. Najlepiej olać, dodać do wrogów, nie bedzie widać jego beznadziejnych postów
pomysł idealny - dzieki za podpowiedź -już to zrobiłam- i dziad z głowy -są ważniejsze rzeczy jak jakiś głupek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:trzeba poczekac na moderatora. Najlepiej olać, dodać do wrogów, nie bedzie widać jego beznadziejnych postów
egzekutor pisze:Afra666 pisze:Namierzcie mi egzekutora, bo chętnie sama mu egzekucję zrobię i to taką, że zapamięta ją do końca życia (czyli nie długo..)
Afruś, do roboty, a nie o 12, w środku dnia przesiadujesz na forach. A może nie musisz pracowac, bo tatuś twojego dziecka płaci ci alimenty i uważasz, że praca hańbi? Hmmm?
egzekutor pisze:Widzisz, Skarbeńku, jestem pracodawcą :*
agnieszka1565 pisze:egzekutor pisze:Koszmaria pisze:i dlatego nie lubię ludzi.
To dominująca cecha każdego kociarza, u którego los zwierzęcia stoi ponad losem człowieka. Kupujecie śmierdzielom puszki i jakieś styropianowe budki, które łatwo płonąa ile daliście na głodujące, biedne i ciężko chore dzieci? Pytam się was, ile?!
A Ty ile dałeś innym od siebie?
egzekutor pisze:Nie znikną. Już o to postarała się jedna z użytkowniczek, która mnie cytujeWięc będę w TV
))
gosiaa pisze:Już mod zadziałał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 127 gości