O, jak miło A może Cioteczka się odważy i ujawni? MPiczkom będzie bardzo miło, mnie również
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Sunshine, jak czasami wracam do domu i ta banda się kręci pod nogami, dostaję kotopląsu
Zazwyczaj śpię z Komputerkami, bo ta starsza banda jest nie do wytrzymania. Zwłaszcza Pucuś, którego ulubionym zajęciem jest drapanie pazurkami w szybę o 3 nad ranem
Nie mam takich hardcorów. Jak próbowaliśmy spać bez kotów, to pod drzwiami sypialni jest dziki wrzask, skakanie na klamkę i ogólna depresja. Rano Erwinek lize mnie po twarzy. Elza wskakiwała na kolana, gdy szłam do toalety. Teraz, gdy tańcząca pralka połamała nam klapę od kosza na bieliznę, kicia zrezygnowała. Wszystkie rano poganiają mnie przy szykowaniu śniadania. Hans wskakuje na zlew i zagląda do misek, czy równo wszystkim nakładam.
sunshine pisze:Trochę już nad nim pracuję. Nawet go dzisiaj pochwaliłam, że tak spokojnie zareagował. Aż pokraśniał z zadowolenia
no widzisz jak łądnie M.ój jak rozbiera telefony do naprawy w pudełka to gwarantowane ma ze za sekunde zjawi sie któryś kot i akurat TAM w TEJ JEDNEJ CHWILI jest N?AJLEPSZE miejsce do spania. i kot się kładzie. a wstaje z częściami w futrku oblepiony naklejkami nieraz u mnie klawiatury dalej brak wiec korzystam z laptopa z zewnetrzna klawiatura na USB:)smiesznie to wyglada.