» Pon gru 27, 2010 22:05
Re: Zagłosujcie na Kacperka..prowadzi pseudohodowca!!
Słuchajcie. Mnie sie nie wydaje tylko jestem pewna, ze robi to nieuczciwie. Śledziłam wczoraj w nocy - między godziną 23.30 a 00.40 przybyło około 600 głosów, a dzisiaj w ciągu doby ma dokaldnie 1000 głosów więcej.
NIe chodzi mi o rozważania nt uczciwości - to tylko konkurs, ja zazwyczaj w nich udziału nie biorę nie widząc większych szans, ale tym razem namowiły nas babki z deitara a i sznase okazały sie być jakieś. Dlatego dopóki nie wiedziałam, ze to pseudo to machałam na to reką - teraz cholernie mi zależy aby nie dopuścić do jego wygranej.
I tu myślę o dwóch, bądź trzech możliwościach:
1. ktoś kto zna równie skuteczne jak jego metody produkowania głosów i w ten sposób wywindujemy nasze forumowe zwierzaki na pierwsze trzy miejsca
2. zgłoszenie do organizatora konkursu faktu przybycia w ciągu doby 1000 głosów bądź w ciągu godziny i to w nocy 600 głosów - tu się tylko zastanawiam, czy to ja mam robić, czy po prostu ktoś, kogo zdjęcia w konkursie nie ma, ale głosuje na swoje ulubione i się zdziwił
3. zgłoszenie reklamacji po zakończeniu konkursu - to mogę zrobić również ja jak i każdy uczestnik komkursu.
Co o tym sądzicie?