Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:a skąd jedziesz?
Etiopia pisze:jej siostra pisze:a skąd jedziesz?
Struga
Dobrze kombinuje że 4 do Basztowej a potem na butach ??
idę spać bo wcześnie rano z moim lejkiem muszę wyjść.
Tosza pisze:Etiopia pisze:jej siostra pisze:a skąd jedziesz?
Struga
Dobrze kombinuje że 4 do Basztowej a potem na butach ??
idę spać bo wcześnie rano z moim lejkiem muszę wyjść.
Można jeszcze spróbować ponegocjować, by szyny tramwajowe połozyli na Krowoderskiej, ale nie wiem, czy sie wyrobią
Akima pisze:Testy na PP u Lenona dodatnie.Wczoraj bohaterem dnia był dzielny chochlik, który oddał krew dla Lenona a starczylo jeszcze na aurorę, Viki i Triniti. Akcja zakończona sukcesem wczoraj o 1 w nocy z niewielkimi stratami w postaci potłuczonej Akimy, która się dzisiaj nie może poruszać z nadmierną prędkością.
Lenon dzisiaj od rana szaleje z Aurorą ale teraz czeka nas karmienie kroplówkami.
Dziękuję aaaaaasiek (chyba tak się pisze ? ) za gotowość i za cudownego Chochlika. Dzieki wam Lenon dostał drugą szansę![]()
![]()
edytal pisze:Witajcie po długiej przerwie. Muszę się czymś zająć, bo do reszty oszaleję. Myślę o Kubusiu, bo ja i tak mam białaczkę w domu. Czy mogę dowiedzieć się czegoś więcej na temat jego stanu? Czy jest bardzo ciężki? Jakie są rokowania?
Szalony Kot pisze:edytal pisze:Witajcie po długiej przerwie. Muszę się czymś zająć, bo do reszty oszaleję. Myślę o Kubusiu, bo ja i tak mam białaczkę w domu. Czy mogę dowiedzieć się czegoś więcej na temat jego stanu? Czy jest bardzo ciężki? Jakie są rokowania?
Dziewczyny, nie omińcie szansy dla Kubusia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 64 gości