Cały czas nie rozumiecie gdzie popełniacie błąd. Proponuję poczytać/pouczestniczyć trochę w zagranicznych forach. Nigdzie nie znajdziecie tego rodzaju zachowań jakie prezentujecie (nie mówię wszyscy), a jeżeli znajdziecie to na jakichś obskurnych portalach, bo każda przyzwoicie moderowana strona już dawno by was wyeliminowała ze swojego grona.
To zdziecinnienie o którym tyle już pisałem polega na przyjmowaniu postawy karcącej, pouczającej, wymądrzającej się nad innym (nowym) uczestnikiem forum. Tak zachowuje się babcia w stosunku do niegrzecznego wnuczka, tyle (i to jest ten punkt którego za nic pojąć nie możecie), że ja nie jestem waszym wnuczkiem, nawet was nie znam
A że wiem co mówię to dowodzą badania - polski internet jest najbardziej wypełniony nienawiścią ze wszystkich internetów krajowych. Nie ma takiego drugiego szamba na całym świecie. Wystarczy otworzyć byle polskie forum i co drugi post jest w rodzaju "użyj google'a matole", "to już było, wyszukaj zanim zadasz pytanie" itp. Ktoś kto to pisze równie dobrze mógł napisać odpowiedź na zadanie pytanie (wyszło by na to samo z jego punktu widzenia), ale on woli pouczyć i dowartościować się w ten sposób przez pogrążenie tego pytającego. Dla większości polaków to jest normalna postawa, a w cywilizowanym świecie takie zachowania niestety uchodzą za "trolowanie" (czyli niekulturalne zachowanie). Teraz przeczytajcie jeszce raz swoje posty, ile tam było pouczeń? Od ortografi, przez to jak się zajmować kotem, po stwierdzenia "szkoda mi tego kota". Każde z nich kwalifikowało by was do ostrzeżenia na normalnym forum. Pomyślcie o tym.
A kto tego nie rozumie tego ja nie szanuje
Ja tego tematu nie zacząłem, grzecznie poprosiłem o oddalenie się tych wszystkich nienawistnych polskich frustratów-ciemniaków z wąsami z mojego wątku, a że to nie poskutkowało no to skończyło się jak się skończyło.