KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 1:23 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto gru 28, 2010 1:24 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

kto teraz wysłał do mnie pw proszę o powtórkę bo coś się zacięło i pw nie mam 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto gru 28, 2010 1:26 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto gru 28, 2010 1:31 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Kocie, ten link do wydarzenia na fb wyświetla stronę z błędem :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto gru 28, 2010 1:32 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Ostatnio edytowano Wto gru 28, 2010 1:49 przez Catnaperka, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto gru 28, 2010 1:36 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Catnaperka pisze:Zebrałam wszystkie maile w jedno miejsce: (może piszcie do mnie na pw jeżeli jeszcze przydzie Wam do głowy jakiś mailto wkleję tutaj)

Media:

uwaga@tvn.pl
reporterzy@tok.fm
kontakt@tvn24.pl

http://www.tok.fm/TOKFM/0,89190.html
http://www.facebook.com/wyborcza#!/tokfm?v=wall

Policja:

ksp.wkryminalny@policja.waw.pl
kp_sulechow.kom@lubuska.policja.gov.pl

świetny pomysł :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto gru 28, 2010 1:41 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

dodałam jeszcze mail do wyborczej (papierowej) i do polsatu (mail wysyłany ze strony)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto gru 28, 2010 1:53 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

kasia86 pisze:Mam nadzieję, że filmowca namierzą i zostanie on ukarany i nie będzie to niska szkodliwość społeczna, jak to zwykle bywa w naszym wymiarze sprawiedliwości!

wiecie co, jak pomyślę, ile Wy, tutaj na forum i nie tylko na tym forum, przeznaczacie troski, uwagi, czasu, pieniędzy i przeraźliwego lęku na każde Kocie (wiem, że nie tylko Kocie, ale w tym przypadku mówimy akurat o Kotach) życie, a taki ludzki śmieć nie dość, że krzywdzi stworzenie, to jeszcze się tym chwali, to mi się robi czerwona mgiełka na oczach i mam ochotę tłuc typa - jednego i drugiego - aż krew poleci..
ciekawe, co ten smutny fiutasz by zrobił, jakby jego pomiot złapać za kark i pie...dolnąć o ścianę, nagrać to i wrzucić na yt, z radosnym komentarzem "dzieciak-kaskader, zobaczcie, jak mu głowa podskakuje!" :evil:
KotkaWodna

Post » Wto gru 28, 2010 2:01 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Możliwe, że też by rechotał. To ten poziom. I ta wrażliwość. Takim żal tylko siebie.
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto gru 28, 2010 2:03 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Dlatego nie jestem w stanie ogladac takich rzeczy ani czytac relacji, od samego czytania tego watku tak mi skoczylo wszystko ze ...
Ja swoja kotke karmilam butelka i masowalam brzuszek o kazdej porze w dzien i w nocy a takie k..wa smiecie niedosc ze pewnie nic pozytecznego nie robia, to jeszcze ciesza sie okrucienstwem wobec mniejszych istot.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto gru 28, 2010 2:07 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Człowieczeństwo to branie odpowiedzialności za słabsze istoty. Nie ma znaczenia, czy to kot, pies, dziecko...

A dla takich ....nie ma nawet odpowiedniego określenia. Za jednym zamachem niszczy życie kociaka i własnego dziecka.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto gru 28, 2010 2:23 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

A ja niestety obejrzałam i będę tego żałowała do końca życia.Noc mam nieprzespaną po czymś takim,bo jak zasnę to mi się przyśni :płacz:
Boże widzisz,a nie grzmisz!Co to biedne kocie życie zawiniło,by stanąć na drodze takiej bestii.

Agor-ia miałam tak samo z moją pierworodną hi hi.Zuzka miała 4 tygodnie,karmiłam,masowałam brzuszek,leczyłam kk,grzybka i zapalenie uszu.Chuchałam,dmuchałam i nie żałuję ani sekundy i ani grosza.Z sunią miałam prawie identycznie,ale po dziś dzień chora,a ja staję na głowie by życie jej przedłużyć.Niedawno znalazłam kicię pod śmietnikiem,wychudzoną,bała się gestykulacji,brania na ręce,ruchu nóg i aż serce mnie boli,gdy pomyślę,że ją też ktoś mógł krzywdzić.
Niestety tamtemu biednemu kotu nikt w porę nie pomógł :cry:
Ciekawe gdzie była matka dziecka???

Trzeba pamiętać,że zaczynają na zwierzętach,a kończą na ludziach.
Tu konieczna jest zmiana prawa.

Formularz na stronie Kancelarii Prezydenta :
http://www.prezydent.pl/kontakt/

Napiszę e-mail dotyczący ostatnich przypadków znęcania się nad zwierzętami i wrzucę na wątku.

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Wto gru 28, 2010 2:23 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Ja przeniosłam się z kompem na łóżko i nie mam zamiaru spać... dzisiaj boję się swoich snów ;((((((((((
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

[poprzednia][następna]