KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 0:40 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Gdyby ktoś chciał mój też można rozsyłać
Witam,
Na YouTubie pojawił się drastyczny film http://www.youtube.com/watch?v=v1Qb9YIA ... r_embedded
Błagamy o nagłośnienie sprawy a zwłaszcza o uratowanie kota. Ostatnio udało się w schronisku w Kielcach uratować zwierzęta, tu toczy się pojedynczy, osobisty dramat. Błagam o interwencję, o nagłośnienie o zrobienie czegoś co jest w Państwa mocy. Prawdopodobnie udało się rozpoznać tego sadystę http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... ent_invite I link do jego profilu http://www.facebook.com/profile.php?id=766547781
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto gru 28, 2010 0:42 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

felisaquatica pisze: :evil:
co za małe ścierwo, "wychowane" na psychopatę już od pieluch! :evil:
jak ja czasem jestem za przymusową sterylizacją ludzi, to się nie da opisać... :-/

To chyba najtrafniejsze określenie - ścierwo, bo dzieckiem to to nazwać nie można.

Mam nadzieję, że filmowca namierzą i zostanie on ukarany i nie będzie to niska szkodliwość społeczna, jak to zwykle bywa w naszym wymiarze sprawiedliwości!
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto gru 28, 2010 0:45 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

porozsyłałam maile, dodałam jeszcze link do artykułu http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,8872992,_Kto_jest_wiekszym_hardkorem__kot_czy_kotobojca__.html - świadomość, że media interesują się tematem potrafi zdziałać cuda
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto gru 28, 2010 0:49 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Viveron pisze:
najszczesliwsza pisze:Toteż właśnie mówię, że to nie on...

Chciałabym jeszcze w 2010 roku przeczytać, że autora filmiku znaleziono...

Znajdą, znajdą i to niedługo.
Bystrzaki z 4chana się tym zajęły.

weszłam na link 4chana i żałuję :?

oprócz wpisów tych którzy próbują namierzyć oprawcę są też ohydne wpisy n t. Polaków (ale to jeszcze do przeżycia) ale co najgorsze niektórzy uczestnicy pozamieszczali fotki zabitych kotów - rozjechanych przez samochody, ustrzelonych i "fotoreportaż" z oskórowania kota jest nawet !!!!
Jakaś makabra!
Niektórzy widać wcale nie żałują zwierzaka ale wykorzystują ten wątek do zademonstrowania swego sadyzmu!

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Wto gru 28, 2010 0:51 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

boże, to ja nie wchodzę. Już i tak za przeproszeniem rz**** w łazience po yt sorry
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto gru 28, 2010 0:54 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Mysle, ze podejrzenia co do tego Pawla S. szybko sie wyjasnia, bo z tego co widze, zamierza sam pojsc na policje w zwiazku z nagonka na jego osobe.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto gru 28, 2010 0:56 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

piccolo pisze:weszłam na link 4chana i żałuję :?

oprócz wpisów tych którzy próbują namierzyć oprawcę są też ohydne wpisy n t. Polaków (ale to jeszcze do przeżycia) ale co najgorsze niektórzy uczestnicy pozamieszczali fotki zabitych kotów - rozjechanych przez samochody, ustrzelonych i "fotoreportaż" z oskórowania kota jest nawet !!!!
Jakaś makabra!
Niektórzy widać wcale nie żałują zwierzaka ale wykorzystują ten wątek do zademonstrowania swego sadyzmu!

Trudno spodziewać się po anonach z 4chana innego zachowania :wink:

A wracając do owego filmu - nie byłem wstanie oglądać go. Nie wiem na ile to kocia solidarność a na ile barbarzyństwo i sadyzm tkwiące we mnie ale najchętniej z opiekunami tego dziecka zrobiłbym to samo co na filmie.
Jestem kocurem ;) Obrazek

Obrazek Obrazek

anduk

Od: Pon kwi 26, 2010 2:39

Post » Wto gru 28, 2010 0:57 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Agor-ia pisze:Mysle, ze podejrzenia co do tego Pawla S. szybko sie wyjasnia, bo z tego co widze, zamierza sam pojsc na policje w zwiazku z nagonka na jego osobe.

:?: gdzie to znalazłaś? 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto gru 28, 2010 0:59 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Coz, nie wiem czy na pewno pojdzie, ale jest takie prawdopodobienstwo.
Zrodlo wiedzy XXI wieku = widze po opisie na gg...

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto gru 28, 2010 1:00 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Gdzieś tam się wyrażał. Ale wydaje mi się, że jest ich dwóch. Jeden ma 15 lat (znaleziony po nicku), drugi 31 (znaleziony po IP). My podejrzewamy tego 31...

Catnaperko, podaj jeszcze maila do tvnu, co?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto gru 28, 2010 1:04 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Agor-ia wysłałam pw
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto gru 28, 2010 1:06 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

mail do tvnu kontakt@tvn24.pl

jeżeli ma ok 3 letnie to coś to sam nie może mieć 15 lat :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto gru 28, 2010 1:11 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

z zarzutami wobec konkretnych osób trzeba uważać, można kogoś skrzywdzić
najlepiej powysyłać maile z linkami do filmu i artykułu na tok.fm - maile na policje, ale przede wszystkim do mediów :!:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto gru 28, 2010 1:19 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

mam nadzieję, że tvn tym się zainteresuje... Piszcie tam, razem będziemy mieć siłę przebicia! Na 4chan jest nr gg tego niby 15latka a pod numerem gg taki oto opis "Ide z tym na policje to nie jest śmieszne ..
Ktoś mnie wrobił!!!!!"
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto gru 28, 2010 1:20 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Kamari - jego i tak znaleziono. Chodzi o to, by - jeśli to nie on - ochroniono go. Jeśli to on - złapano.

Podasz linka do maila do tok.fm?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]