KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 23:31 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

link nie działa, daj jeszcze raz
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon gru 27, 2010 23:34 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Dziewczyny, nie wiadomo czy to na pewno ten chłopak.
Co prawda widziałam jego zdjęcie z braćmi na NK i ten jeden łudząco podobny do tego z filmiku.
Ale to przecież nie przesądza o jego winie.
Jak któraś chce mogę przesłać to zdjęcie, zapisałam sobie dla pewności na dysku,zresztą filmik też.
Oto Czarna i Szara czyli małe piekiełko w domu :)
ObrazekObrazek

STEFAN [*] 8.04.2006
RUDY [*] 26.09.2010
BURA [*] 02.12.2010
Nigdy Was nie zapomnę .........
viewtopic.php?f=1&t=117775&p=6785790#p6785790

Viveron

Od: Wto sie 03, 2010 22:09

Post » Pon gru 27, 2010 23:37 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

zdjecie skasowalam ...

Lesna to mala miejscowosc - moze maja numer tel w TPsa - trzeba by na informacje zadzownic i ustalic numer, a jak sie ladnie poprosi to i numer domu :roll:
Ostatnio edytowano Pon gru 27, 2010 23:47 przez nazira, łącznie edytowano 1 raz

nazira

Od: Śro gru 21, 2005 9:22

Post » Pon gru 27, 2010 23:38 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Ja Wam tylko powiem, że będzie przerąbane jak się okaże, że ten 15 latek nie ma nic wspólnego z tym filmikiem.

Fakt faktem, ktoś się musi tym zająć na serio i dziecko trzeba odebrać takiemu rodzicowi...

Nie wiem, czy terapia dla tego malucha coś da?
najszczesliwsza

Post » Pon gru 27, 2010 23:41 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Wg. daty na tym zdjęciu z nk.pl to było zdjęcie z marca.
Filmik z października.
A gnojek z prawej jest na oko większy niż kat na filmie...
najszczesliwsza

Post » Pon gru 27, 2010 23:47 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

pech, ze ten z fb tez ma blond dziecko, nicki strasznie mylace
na yt wlascicielem profilu jest sharky 175 - w cyferkach zazwyczaj ukryty jest wiek albo rocznik wiec albo 17 lat albo 75 rocznik - a nie da rady IP sprawdzic po prostu?

nazira

Od: Śro gru 21, 2005 9:22

Post » Pon gru 27, 2010 23:48 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Tylko nie urządzajcie linczu, jak z dziewczyną co topiła psa i okazała się niewinna... a mimo to dostawała wiele pogróżek.
Jeśli uważacie, że to mogą być oni to po prostu zgłoście to na policję.
Jestem bardzo ostrożna w takim "tropieniu". Kozła ofiarnego łatwo znaleźć i epitety również łatwo przypisać.

rebellia1

Od: Sob wrz 09, 2006 20:10

Post » Pon gru 27, 2010 23:51 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Toteż właśnie mówię, że to nie on...

Chciałabym jeszcze w 2010 roku przeczytać, że autora filmiku znaleziono...
najszczesliwsza

Post » Wto gru 28, 2010 0:00 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Co za potworność!!! :crying: Nie odważyłam się obejrzeć filmu, jest mi źle i słabo już po przeczytaniu relacji :cry: Po co tacy zwyrodnialcy żyją? :evil: :crying: Czasem się zastanawiam, czy akcje kastracyjne ma pewno powinny obejmować tylko psy i koty :evil:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto gru 28, 2010 0:02 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

A jakby każdy w swoim mieście poszedł na policję z tym?
najszczesliwsza

Post » Wto gru 28, 2010 0:02 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Paranoja jakaś :twisted:
To nie dziecko - to potwór :twisted: :evil:
Ostatnio edytowano Wto gru 28, 2010 0:04 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 1 raz
MIKUŚ

Post » Wto gru 28, 2010 0:03 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

najszczesliwsza pisze:Toteż właśnie mówię, że to nie on...

Chciałabym jeszcze w 2010 roku przeczytać, że autora filmiku znaleziono...

toteż nie cytuję nikogo w poście konkretnie ;)

Też na to liczę. Okropne jest to, że ludzie potrafią wychowywać tak dzieci... a inni, którzy byliby świetnymi rodzicami ich nie mają. Ech życie.

rebellia1

Od: Sob wrz 09, 2006 20:10

Post » Wto gru 28, 2010 0:04 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

najszczesliwsza pisze:Ja Wam tylko powiem, że będzie przerąbane jak się okaże, że ten 15 latek nie ma nic wspólnego z tym filmikiem.

Fakt faktem, ktoś się musi tym zająć na serio i dziecko trzeba odebrać takiemu rodzicowi...

Nie wiem, czy terapia dla tego malucha coś da?

Niestety dla wielu sądów znęcanie się nad zwierzętami to "niska szkodliwość czynu" :roll: Obawiam się ,że nawet dozoru kuratora nie dostaną...Nie obejrzałam filmu,bo sił mi brak...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 28, 2010 0:08 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Czy można coś z tym zrobić?

Jakby tak każda z nas poszła w swoim mieście, to by był dym i coś by musieli zrobić...

a TVN Uwaga itp.?
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]