cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 23:23 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

A mnie udało się dzisiaj załatwić osiem wiklinowych domków dla Naszych przyszłych podopiecznych na kociarnie :mrgreen:

:cat3:

Dziękuje Justynka :1luvu:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pon gru 27, 2010 23:28 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Cookie1706 pisze:A mnie udało się dzisiaj załatwić osiem wiklinowych domków dla Naszych przyszłych podopiecznych na kociarnie :mrgreen:

Bombastycznie :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon gru 27, 2010 23:29 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Małgocha Pe pisze:
Cookie1706 pisze:I co lepsze to moje maleństwo jest na wrześniowej stronie w tymże kalendarzu :ryk:

Taka gwiazda z tego mojego Tizerka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:oops:

Chwal się więcej a mnie za chwilę krew zaleje z zazdrości :evil: :wink:

Polecam gorąco kalendarz na 2011 :ok:

Cały dochód za sprzedaży idzie na kastracje i sterylizację kotów i psiaków za schronu w Rudzie :1luvu:

No i ta wrześniowa strona... :wink:

Cookie1706

Post » Pon gru 27, 2010 23:31 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

MIKUŚ pisze:
Cookie1706 pisze:A mnie udało się dzisiaj załatwić osiem wiklinowych domków dla Naszych przyszłych podopiecznych na kociarnie :mrgreen:

Bombastycznie :1luvu:

A co Ty jeszcze nie śpisz Maleńka :?:

Jak Twoje kociaste :?:

Już po rewolucjach żołądkowych :?:

:catmilk:

Cookie1706

Post » Pon gru 27, 2010 23:44 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Właśnie się zbieram spać :P
Aluś i Sofiś już są po rewolucjach.
Mówiłam - przeżarli się chytrusy kurczakiem :ryk:
MIKUŚ

Post » Wto gru 28, 2010 18:53 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

No i kleje trafiły do piwnicy do cookie wraz z pełnym wiadrem kociego jedzenia. :1luvu:
MIKUŚ

Post » Wto gru 28, 2010 19:09 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

No i podsumowałam zawartość Naszych wiader jaką udało mi się uzbierać u mnie w pracy. Dziś już 3 - CIE wiadro opróżniłam.
JEST SIĘ CZYM POCHWALIĆ :mrgreen: :oops:

ŁĄCZNIE UDAŁO SIĘ ZEBRAĆ:
- 35 l żwiru /benek zwykły/
- 6,4 kg suchego jedzenia /royal, friskies, bosch/
- 37 puszek /kitekat i whiskas/

Dziękuję wszystkim moim klientom którzy Nam pomagają i uczastniczą w zbiórkach jedzenia dla Kociej Przystani :)
D Z I Ę K U J E M Y :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Wto gru 28, 2010 19:54 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Je wciąż czekam na fanty z bazarku :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto gru 28, 2010 21:09 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

mar_tika pisze:Je wciąż czekam na fanty z bazarku :mrgreen:

Czekaj, czekaj........tak to jest jak jest się piechtobusem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
MIKUŚ

Post » Wto gru 28, 2010 21:16 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Super wynik :piwa:

Dziękujemy wszystkim za wsparcie :1luvu:

Cookie1706

Post » Wto gru 28, 2010 21:20 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Akcesoria są już u mnie w piwnicy :mrgreen:

Jestem w siódmym niebie :1luvu:

:dance: :dance2:

Tym bardziej, że dzisiaj mój kochany mąż skończył domek dla moich podopiecznych z dworu :ok:

Gang podwórkowy w składzie: Czaruś, Łasicom i Supeł mają gdzie nocować :kotek:

Cookie1706

Post » Wto gru 28, 2010 21:26 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

viewtopic.php?f=20&t=121921

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA BAZAREK CHARYTATYWNY.
LICYTUJEMY MIĘDZY INNYMI DZIEŁA SZTUKI RĘCZNIE ROBIONE PRZEZ MOJĄ 10CIOLETNIĄ SIOSTRĘ

Cookie1706

Post » Wto gru 28, 2010 21:28 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Cookie1706 pisze:......Tym bardziej, że dzisiaj mój kochany mąż skończył domek dla moich podopiecznych z dworu :ok:

Gang podwórkowy w składzie: Czaruś, Łasicom i Supeł mają gdzie nocować :kotek:

Trzeba by pomyśleć o domkach dla kotów. Może dzieci na technice by zrobiły takie tekturowe lub styropianowe. W zamian za piękną ocenę w dzienniczku.

Wiem ze dla Nadzieji... /dla kociaków/ robi SP nr 42 bodajże.
To może w szkole Wiktorii mogłyby dzieci tez coś zrobić.
MIKUŚ

Post » Wto gru 28, 2010 21:32 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

No to ponieważ PISMO DO MNIE JUŻ DOTARŁO Z MZZL-u i wpłaciliśmy już kaucję gwarancyjną za lokal, to jutro idę podpisać umowę o lokal :ok:

Dziękujemy wszystkim tym co są z Nami, ślą ciepłe myśli i w ogóle wspieraja Nas :)
MIKUŚ

Post » Wto gru 28, 2010 21:33 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

MIKUŚ pisze:
mar_tika pisze:Je wciąż czekam na fanty z bazarku :mrgreen:

Czekaj, czekaj........tak to jest jak jest się piechtobusem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Piechtom czy busem zapraszam :)Darka kociarka czeka na ciotkę ,ja na fanty, a Kociej Przystani na nowy rok przyda się mały datek ,tak jak obiecałam :wink: :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]