Super czarny Bager - kot bez wad....

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 22:31 Super czarny Bager - kot bez wad....

ZDJĘCIA strona 3

No wiec pojechał Iwan ( a moze Fiodor;) )......no to pora się wziąć za Czarnego ( Bagerem przez Panie zwany). Jak się okazuje chłopcy są spokrewnieni.......obaj wylądowali na podwórku u sołtysa, który usiłował ich przegnać od siebie z podwórka....szlauchem ......Pomysłowo...

Ocalone przez sołtysową.....a w ramach tego ocalenia przyniesione na "zaprzyjaźniony strych". Tak tam zwykle wyglada "ratunek" - upchnąć u tych co zawsze wezmą. Znacie? Znamy/.

Super Czarny - jest jak i braciszek wielkim miziakiem. Uparacie ładującym się na ręce do ludzia. Duży dorodny kastrat, lat około 3 - 4?

Żyjący w zgodzie z innymi kotami.

"ten fajny" mówi o nim Aganez - noo fajny.

Tylko jak to w życiu bywa - komu potrzebny 4 letni zwykły czarny kocur. Ani umaszczenia chwytliwego nie ma.....ani "w typie rasy" nie jest .

Cóż fortuna się jednak kołem lubi toczyć.......może i on trafi wreszcie na upragnioną kanapę?

Tak o nim piszę w mailingu który uparcie rozsyłam po znajomych ( poniżej)- kilka kotów w ten sposób dom znalazło.

Zdjęć wklejać nie lubię:-).......ale uparcie wierzę w ludzkie serce pewnych osób;-)

http://img202.imageshack.us/gal.php?g=95055539.jpg - brat łata. Przepiękny, duży, dorodny kastrat. Miziasty, proludzki, bezkonfliktowy. Koci ideał.
Ostatnio edytowano Sob mar 05, 2011 13:38 przez Neigh, łącznie edytowano 8 razy
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon gru 27, 2010 22:42 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

Szalony Kot pisze:Przyklejam :>

I jeszcze jakbyś tu jakoweś zdjęcie przykleić raczyła.......bo wiadomo, ze nie kazdemu się chce wlazić na linka.....

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon gru 27, 2010 23:10 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

To jestem :P Nie wiem czy nie jest w typie rasy. Pokazałam TŻ zdjęcie kota - wklejam link, bo zdjęcie nie moje, więc chyba nie można http://pumilo.pl/brytyjczyk/photos/ira12z.jpg. Tak dla testu mu pokazałam. A ten się pyta - czy to jakiś biedak znów szuka domu 8O A to kurczę - International Champion... I zupełnie jak Heksa wygląda 8) Więc może też jest jakaś bagerowa rasa :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Wto gru 28, 2010 10:31 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

Szalony Kot pisze:
Wiesz, że to nie było trudne, prawda? :mrgreen:

Nie wiem.....ale Ci wierzę:-) Hihih wiesz, że ja NIGDY nie wypełniłam PITa? to też ponoć łatwe.......niektóre zajęcia uważam za przeznaczone dla wtajemniczonych i im pozwalam się napawać magicznymi umiejętnościami.

A poważnie kiedyś spróbuję zapamiętać jak to sie robi :oops:
Noo i nieustające DZIĘKI tak?:-)

A Heksia jest śliczna tak między nami mówiąc......sama bym sobie wzięła taką gadzinę......
Ostatnio edytowano Wto gru 28, 2010 10:34 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 28, 2010 10:33 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

Nemi pisze:To jestem :P Nie wiem czy nie jest w typie rasy. Pokazałam TŻ zdjęcie kota - wklejam link, bo zdjęcie nie moje, więc chyba nie można http://pumilo.pl/brytyjczyk/photos/ira12z.jpg. Tak dla testu mu pokazałam. A ten się pyta - czy to jakiś biedak znów szuka domu 8O A to kurczę - International Champion... I zupełnie jak Heksa wygląda 8) Więc może też jest jakaś bagerowa rasa :wink:

Bager to rodzony brat Iwasia ( Fiodora?:-) ) wiec kurcze moze jednak pani miała rację z tymi brytyjczykami? W końcu je do sołtysa podrzucono.......moze liczyli ze sie pozna hihihi

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 28, 2010 12:58 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

corne sa fajne :)
tylko zdjęcia im trudno ładne zrobić
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto gru 28, 2010 14:02 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

Mysza pisze:corne sa fajne :)
tylko zdjęcia im trudno ładne zrobić

Ja sie powoli przekonuję.....oczy mają kolorystycznie b. ok:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro gru 29, 2010 18:13 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

Bager, Romek i Rysiek mają to do siebie.......ze będą przyciągać zdecydowanie mniej głupich telefonów.

Czego nie można powiedzieć o Cynamonie, Owcy czy Gerardzie....

Obrazek

Neigh

Post » Czw gru 30, 2010 18:18 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

Nooo to tak sobie myślę, ze by się kciuki przydały.....

Obrazek

Neigh

Post » Czw gru 30, 2010 23:08 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

Skoro kciuki potrzebne ... to trzymamy :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pt gru 31, 2010 14:43 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

Nie wiem Nemi ile ogłoszeń zrobiłaś Heksie:-) Ale wystarczyło......
Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani i mówi "wie pani co? skoro ona taka stresująca sie dziewczyna i 2 kotom raźniej.......to ja wezmę jeszcze jednego....wszystko jedno który - taki który z Heksią jest najbliżej....I tak sie przymierzałam do 2 kotów, siostra kociara ma 3 i twierdzi, ze jeden to gorzej. Noo to biorę dwa.
Wzięłam wiec Bagera:-)

Romuś jeszcze wchodził w rachubę. Ale co będę ukrywać - Bagera lubię bardziej..........No niestety tak mam......Romuś jest kochany chłopak.......ale z tych którzy tam mieszkają to by do mnie pierwszy i tak przyjechał krnąbrny i dzikawy Cynamon. A nie dobroduszny Romek. Dlaczego? A bo ja wiem........

Oby się tylko wszystko dobrze ułożyło.

Jutro zapowiedziałam ze będę dzwonić:-) to zdam sprawozdanie.
W kazdym razie tego nie ma co ogłaszać i Heksi też już nie:-)

Na Ryśka trzeba siły przerzucić.........jemu najbardziej dom potrzebny. On to dosłownie by z ludzia nie schodził jakby mógł.....

Obrazek

Neigh

Post » Pt gru 31, 2010 14:52 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

cudnie :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Sob sty 01, 2011 12:58 Re: Super Czarny - czyli stryszaków cd

Uprzejmie donoszę, ze koty nadspodziewanie dobrze.

Jedzą, kupale ok, kuwetkowe oba idealnie. Pani zaskoczono in plus.
Bager ma trochę katar..........ale Iwan też tak ma zakładam, że zmiana temperatury ( prawie 30 stopni różnicy.....) robi swoje.

Poza tym Heksa uznała, ze Pani jest bardziej jej, łożko też się jej należy. Z Panią spała, na Bagera syczy. Jak Pani Benka ( bo tak sie będzie nazywał ) głaszcze to laska się wtrynia między nich. JA WAŻNIEJSZA. Cała Heksia cała ona:-)

Obrazek

Neigh

[następna]